so sick

Igår kom Isabella (Bella) och Markus hit, Linnea har nu fixat prao hos dem i Brasken..
Idag har jag inte gjort någonting alls, varit hemma från skolan. Förkylningen blir typ bara värre. Funderar på att ta lite glass när jag fixat lite mera med några bilder.
Får se om jag ens orkar upp imorgon, men kort dag med jobbiga lektioner, lockande?

ciao


glory

Idag blev det ju tävling igen, kom in lagom till första B-finalen. Så där fotade jag Emilia. Anneli tävlade i 2 B-finaler bara, för att vi skulle hinna hem till ponnyridningen. Domarna verkade ha vaknat på fel sida eller något sådant, i alla fall Sissel. Hon gav Anneli och Ljósbrá 3.0 i ökade tölten medan de andra gav 5.5.. Knäppt? Hursomhelst gick både Mánadís och Ljósbrá mycket bättre idag än igår, men det räckte inte ens till att vinna en B-final. Med Ljósbrá kom hon 7'a i fyrgång och med Mánadís kom hon 9'a eller 8'a i tölt. När vi kom hem så började det att spöregna. Så Linnea och jag fick vänta med att åka till mor. Anneli, pappa och Johan åkte till Vånga för att gå ponnyridning på Hembyggdsdagen. Nu ska jag.. göra någonting.

ciaoi'm yours

Idag blev det ju in till Himmelstalund. Tog massa kortAnneli, Camilla, Anki och Therese. Men också på Frida, Filip och Emilia, men det var ju inte lika många. Härliga låtar var det, som:

'salami-låten' jag hittan tillsist :D
(om ni inte ser så tycker jag att ni ska ta och söka på "salaam-e-iscq - sonu nigam" den är bäst!

Anneli kom vidare i 3 B-finaler och så var hon med i femgång som det bara var 4 startande i. Där kom hon 4'a. Och så Stilpassen också, men där blev hon diskvalificerad för att den enda godkända tiden hon hade fick hon tre nollor i poäng. Synd bara att jag missar när Therese, Camilla, Frida och Filip rider A-finaler.. Hade varit kul att se annars.

Annars imorgon blir det ju att fota på tävlingen (har kommit på att jag ska spara massor med pengar och sedan sälja min gamla kamera och köpa system, men det lär ju ta några år.. Så då får man plocka fram valpögonen!) Efter tävlingen, kommer väl komma hem runt 1, ska jag slappa och sedan åka hem till mor och redigera bilder och skicka runt till de som ville köpa.
Nu ska jag.. göra någe.

ciao


årets tölt-bild blev på Therese Windisch - Tigur Från Smedsby

change

Idag var det ju skola igen..
IUP - induviduell utvecklingsplan
Tyska - läsa
Bild - Hade NO iställe, gick ut och ritade av skogen och tog på en snigel - mums!
SO - halvtimmeslektion, askul?
Lunch - prat med micke
SO - entimmes, frågor
NO - var i datasalen och hade kul (?) med elin.

Moppen till och från skolan, hm.. Gick åtminstånde bra. Bara det att gasen muppar sig en aning. När jag kom hem blev det slappt, hade tänkt att rida Gestur idag igen. Men eftersom jag är lite halvt pest-smittad så orkade jag inte. Har iaf typ konstant ont i huvet, svettas och är illamående. Och så ont i halsen och kan inte andas. Härliga tider det här!

Imorgon blire upp tidigt för att följa med Anneli in till stan och heja på henne och typ Camilla, Filip (?), Frida och Emilia. Tävling som sagt.

ciao


fall down

Idag:
Svenska - kom försent..
Tyska - not ok?
Idrott - matteplugg
Lunch - oerhört kort..
Matte - jajjemen
Svenska - dumle och läsa
Engelska - läsa.

Aspepp dag? Nja, tills nu iaf. Vi tog iaf taxibuss hem, kul det men inte att gå. När jag kom hem red jag Gesturpålle :D Barbacka med träns och ett grimskaft runt halsen. Red runt bommen, en mellanlång svänga. Han är bäst. Imorgon blir det upp tidigt och ta moppen till skolan. Nu ska jag snart fodra. Segt blev det visst..

ciao


vill tillbaka <3


don't panik!

Idag var ju skola igen:
Arbete - matte
HKK - teori, ogilla människor
Elevens val - matte
Lunch - öh, vah?
Engelska - "leka", bli klar först med en sak!
Matte - få beröm till ett kanske mvg. Kul lektion.

Joasså, jag får nog mvg i matte. Fatta vad gla' jag blir då! Ska nog fråga om jag får pengar för vg och mvg'n (a) Isåfall blir det att satsa på mvg i matte, hkk och svenska. Och typ vg i musik, bild, engelska och tyska. Men eftersom vi bara har hkk och musik en termin var så blir det nog svårt? Och NO kan jag väl redan nu ge upp hoppet om?
Vad händer med mig? :O Vill jag bli SMART?
Nu ska jag typ leta dansk (hittar honom aldrig :( ) Nåväl, sen blire fader min och fodra hästar och gosigosa med Tiger.

ciao


it's time to let go

Nu har jag ridit Gestur, hopplade lite barbacka. Lite skritt - mycket skritt - tölt, galoppfattning, trav, tölt, trav, tölt - ja ni fattar. Dutti var han iaf. Anneli har åkt in till stan på kurs för Fredrik nu, fuskigt kan jag tycka. Nu äre Spotify och dansk som gäller.

ciao


bild kanske?

and it knocks you down

Igår föresten så kom vi inte hem från skolan, ingen buss kom och hämtade oss. Så Johan fick göra det i Vånga iställe.

Idag vare ju skola:
Syslöjd - virka
NOlab - skogen
Lunch - uttråkad
NO - typ, ja?

Snälla Martin kom och hämtade oss sen, nu ska jag leta dansk igen, efter det rida Gestur en svänga.

ciao

So now I'm crashing


kär i en ängel

Idag vare skola
Svenska - peo
Matte - plugga
Idrott - sitta
Lunch - skämta om buskar med Anna
SO - skriva
Tyska - driva

askul dag, nu ska jag ner och bäsebusa med Tiger.

ciao

'ska jag nämna att vi förlovade oss?

kanske gråter jag sen

För vem vill leva ut livet till max?


jag har aldrig var't rädd, nä

Igår fixade Peter Gohliat, så nu funkar den igen :D Eller vi får se nästa gång jag ska köra, det var iaf tändstiftet som såg lite fult ut. Senare blidde det jue Augustifesten ! Köpte kolaremmar *asd. Såg lite igenkända människor, och så lyssnade jag på musik och tittade på fyrverkerier. Ville hemsktgärna åka space - karusell som såg jätteskoj ut. Men inte kul att åka ensam jue...

Idag vaknade jag halv 10! Ajsingbajsing på ryggen därå. Får se om det blir Regna marken idag, och senare blir det nog in till Augustifesten igen och titta på fyrverkerier och lyssna på musik :)) Nu lyssnar jag iaf på 'jag skrattar idag'. (;

ciao


you can't see the hate

Idag blev det upp 7, sedan gå till mårn och bli skjutsade en bit av Irene. Sen blev det "roliga saker" med klassen. Hem skjutsad av Micke kvart över 11 och sedan bara chilla ett tag. Hade ju tänkt att brumma till skolan och hämta matten, men det ville inte Gohliat. Han dog :'(
Nu har jag pratat med Johan, mor och pappa. Mor ska skjutsa mig till skolan när hon kommer hem snart och Johan ska titta på tändstiften, oljan och.. förgasaren eller nått också.


ciao


om du rör mig dör jag

Idag tog skoldagen aldrig slut. Jag fick iaf vara betjänt åt Linnea, sisodär askul tycker jag personligen då. Annars idag hade vi
Svenska - skrivuppgift
Tyska - brev
Idrott - sitta
Lunch
Matte - kulkul !
Svenska - 'låna bok' och åka hiss
Engelska - leka

Nu har jag och Johan tittat på friidrott, GOOO BOOLT !!!, och keekat tacos. Linnea och mor är på rixfm. Jag palla inte. Samma som - palla smilisar idag.


jag saknar ministora fläcken<3

ciao


be careful who you love

Idag blev det skola dådå, fick reda på igår att linnea hade åkt omkull i samma korsning som jag åkt ner i diket. Iaf skulle hon inte till skolan på morgonen, hon skulle till vårdcentralen. Först var det iaf arbete. Elin och jag gick till biblioteket, sen vare HKK, genomgång av konsumentkunskap. Efter det vare Elevensval, Elin och jag jobbade men NO, biologi. Och så busade vi lite i korridoren med Irene (a) Lunch och sedan Engelska. Lite kul ändå, men sist vare ju askuliga Matte :D
Linnea hade också fått åka till röntgen, men de hitta ingenting. Så nu hoppar hon på kryckor ;)

Nu leker jag spelmissbrukare.. (vinner ju jämnt så ;)))

ciao


jag skrattar idag, kanske gråter jag senHelt otrolig !

don't make a sound

Ingen skola idag, tråkigt faktiskt. För nu ska jag väl bara hoppa in i duschen snart, vänta på att Linnea kommer hem, äta och sen sova.
Hoppas på skola imorgon, annars blir man väl tvingad  ?

orkar inte skriva mera.

ciao


lite av mina bruna jeans och massor av mitt påfågel linne


i know that you feel me somehow

Idag vare ju första dagen i skolan, och efter den otroliga jobbiga natten är det ett under att jag kom upp överhuvudtaget! Det var hursomhelst kul att se alla igen, och skoldagen började som alla andra nya terminer med att sitta och lyssna i klassrummet på lärarnas eviga tjat om 'nya tag'. Jo - askul förstås. Fick ut lappar, nycklar, 'busskort' (vilket var papperslappar för att de riktiga hade inte kommit ännu), mappar och massor av info om caféterian och lite om prao'n. Efter lunch var det långpass i SO, en timma och en kvart. Sådär jättekul igen. Och efter det var det tyska med Axel, som jag tyckte var bra ändå. Vi kommer nog lära oss massor.
Sen efter skolan och lite fika blev det in till Ingelsta igen för att köpa de dära asheta jeansen! De är mina nu <3 Och så blev det ju lite annat, eftersom Linnea var med.

Men nu ska jag sluta att vara sådan häringa positiv-sak och berätta lite.. aah?
- Elin och jag ska stå i Caféterian imorgon, askul. Eller kanske inte, eftersom jag är mästare i att skämma ut mig själv.
- Sjukt trött är jag och illamåendet växer, och hoppas att det går över till imorgon tillsammans med det onda i halsen och den täppta näsan.
- ajuste, sa jag att vårat schema suger?

nu skall jag sova, orkar inte duscha eftesom jag ändå ska sitta under disken hela dagen imorgon (om jag går till skolan)


hadet, bättre än jag


or leave the lion here

Idag har jag varit i Ingelsta och shoppat lite (; Trots alla 'populära' ställen hittar jag alltid, typ, bara kläder på Lindex, H&M och Vero Moda/Vila.
Eftersom inte Vero Moda fanns där, hade nog annars tänkt att testa de eftertraktade jeansleggings.
Men iaf, på Lindex hittar jag bara jeans typ. Så jag hittade ett par mörkbruna, 399, och ett par ljusblå, 499. Köpte de förstnämnda för att mor bara hade lite pengar. Ska in och köpa de ljusblå imorgon själv. Älskar dom verkligen ! Juste, Peter hittade en jeansklänning som jag provade, bara för att han tvingade mig.. Och han tyckte att jag skulle köpa den och ett par leggings eller tights. Men icke då, föreställ mig - jeansdrottningen - i en KLÄNNING ! :O Funkar bara inte..
H&M hittade vi massor med lila linnen och tröjor. Köpte 3, ett längre linne med en påfågel på, en helt lila tröja och ett mörkare lila linne :)

Nu vet jag vad jag ska ha på mig imorgon !

hadå


tissetatt

Idag har jag inte gjort mycket, försökt piggna till ;) Drog upp en svänga till far för att läsa 'länstidningen' som Dyggur är med i lite granna. Och så självklart för att titta till Tvistur och våran kisseunge Tiger =D
När jag kom upp dit var Mangi på gräsmattan, Ida låg och läste, Linnea och pappa satt och kollade till Tiger och Skott var såklart tvungen att följa kissen överallt. Trots att han inte gillade det - katten alltså ;)

Tiger är SUPERSÖT !

tissetassen         


enjoy


i need to find you

Tydligen så har vi köpt en katt.. Pappa alltså, heter visst Tiger eller nått - engelsktsätt asså.
Tydligen så skulle Johan till krogen, mamma på något kalas och Peter bort.nice?


someday it will lead me to you

Igår slappade jag har jag för mig?


Idag somnade jag om, oups (a) Gick upp kvart över 9, ajaj. Framtill 12 gjorde jag inte mycket, sen kom mormor. Hon har klippt och färgat mitt hår. Lite mörkare (eller ljusare, har ingen aning), lite kortare. Sen har hon hjälpt mig att packa upp den sista kartongen. Ikväller blir jag ensam! Till typ 10, 11 eller kanske så 1. men ändå ;) juste.. kom på att Peter kommer ju hem ikväll.. Och han ockuperar ju tv'n, inte alls nice.
Precis, han kom precis hem..

tjullebulle


if you try to live on your own

Inatt blev det att dra upp elementena på 25 grader.. Skönt var det när man vaknade :)
Idag vaknade jag 07:55, gick upp kvart över 8 och bara fixade lite. Sen läste jag till 9, då jag gick in. Framtills nu har jag bara tittat på tv, datanördat, läst och fått komplimanger xdnu skall jag fixa iordning bilderna lite bättre.

ciao.


love comes around

Idag gick jag upp 9, tänkte väl egentligen komma upp 8.. Nåväl, annars idag har vi vägt hästar, Gestur har gått ner 13 kilo på en månad. Från 379 till 366, allt tack vare mig och hans tunna diet. Eller mest mig (a) Aska hade dessvärre gått upp 14kg. Sen vid halv 2 red Emma och jag ut! <3 Nice vare. Efter man kommit hem så kom Maria till mig, vi spelade kort och gick upp till hingstarna och tittade sedan på alla andra pånnisar. Sen spelade vi kort igen. Hon åkte hem vid 5 eller så. (: Efter att regnet hade lugnat ner sig skulle jag ta moppen hit till mor. Men det är någe knäppt med gasen, så den där hela tiden.. Jag kom iaf hit, utan att störa dikena. Och nu har jag ätit och I say: UNDERHÅLL MIG!
tjello

         


walking on sunshine

Igår när Anneli kom hem, efter en massa timmar efter det att hon kom hem, så gick vi ut och letade efter Dropi's huva. Den var nere bland stenarna där jag inte tittade kvällen innan. Sen så.. Red Anneli och jag tog en liten hafsig tur på Gestur som jag var - mjukis och linne. Och när jag skulle sadla hittade jag inte någon vojlock, och när jag tränsade så orkade jag inte knäppa nosgrimman. Men utan varken ridbyxor, vojlock eller nosgrimma gick det bra - trots att det var halv storm ((: Efter det så kom Linnea hem och vi (Anneli också) gick och hämtade hingstarna som Anneli verkade hovarna på. Tvistur var jätteduktig! Även om han inte stod blickstilla, men vem gör det egentligen? En framgång är trots allt en framgång. Dropi var väl också duktig (a) Handlade också och träffade snygging & Sonja (i samma person?!)

Idag vaknade jag fem gånger eller nått, men eftersom jag fortfarande inte ids att gå upp så gick jag upp jättesent.. När Linnea kom ner tittade vi på 'tecknade pärlor' och bara läste. Sen efter mycket så kom Anneli hem, efter ett tag satt hon och jag och nördade World Fengur (islandshästsida där praktiskt taget varenda häst finns registrerad.) Tvistur har 106 i BLUP! Sen gick vi tre ut och red. Anneli och Linnea på Mánadís och Aska red i skogen för att plocka svamp. Jag tog Gestur på en liten tur här hemikring, ner till vägen och upp igen för att nöta paddocken :)

Nu är jag hungrig och ska'la försöka hitta Maria på någe sätt ^^


tjing


uptown girl

Igår efter maten (vid 9) gick jag ut till hingstarna för att leta efter Dropi's huva. Självklart hittade jag den inte. Kom in efter tjugo i 10

Idag vaknade jag med den glada låten 'uptown girl' på hjärnan, Billy Joel är skicklig. Sedan dess har jag slappat, tittat på black beauty. Annars händer det inte mycket. Ska iaf verka hovarna på de små busarna senare, och så leta reda på den när förbaskade huvan. Och kanske rida lite granna.

háde


någon som ingen har hört talas om.

Idag så har jag bara legat ute och läst i boken 'Skadad', sjukt bra är den. Och även om jag skrattar åt skräckfilmer och otäckheter (i andras ögon/öron) är den här boken speciell. Sen, typ nu, ska jag väl titta till hingstarna och bara slappa i.. öh, vad kallas en sådan där säng/stol som man kan fälla upp ryggen på som man solar i? hm, låt oss kalla den för .. äh xd
Jojuste, angående designen så hittade jag den bara. Helt gratis. Visst, fin är den, men inte passar den kanske just här.


nåväl


ohno, unlucky

Jahopp.. När jag skulle ta moppen till mor så körde jag ner i diket ^^ Jävla fluga... Blev iaf inte en repa på moppen :D
När jag kom till mor så åt jag, sedan åkte jag, hon och Peter till Härn för att bada. Nice vare. När jag sen kom hem nu vid kanske 7 så gick jag till hingstarna, då hade Dropi tagit av sig huvan - ajjabajja.. Fyllde på deras snustorra vattentunnor också, duktig som jag är :D Fodra slapp jag, efter som Anneli kom hem en sisodär halvtimma/45 minuter för tidigt ;D

Nu ska jag äta och sen blire nog film <3hadå


it's a beautiful day !

Igår blev det lite.. nejgud, jag kommer inte ihåg vad jag gjorde xd
Jojuste, jag åkte ju till Norsholm och gick ponnyridning. Kanalen är min vän när det är varmt. När vi kom hem blev det slappt, vid typ 6 eller så, red Anneli och jag ner till Granmyra på Ljósbrá och Elgur. När vi kom dit slog Anneli på två tappskor, en på Silfurdís och en på Blossi. På hemvägen bytte Anneli och jag häst, så jag fick rida Elgur istället. Han är lite rolig :) På kvällen blev det film med Anneli, mitt i den kom Johan och Linnea hem - bror har ju klarat kortet. Ett bakdäck hade visst fart av när han kört i nittio. Linnea sa att det var 'lite läskigt'.

Idag gick jag upp 10. Framtills nu har jag bara ätit och tittat på tv. Sen ska jag väl ut och titta till hingstarna och se om de har varit lika duktiga idag att behålla huvorna på sig :)


puss. (;


h-h-havremoppe
pojken min


my love

Jo idag har jag ju varit hundvakt till lillstore Mangi. Långbent jycke det dära.. Det har iaf busats en massa här. :) Jag har också gått till hingstarna och tagit på dem en flughuva. Stolt är jag och glad blev jag när jag fick på Tvistur hans flughuva, han är så duktig. Det gick ju självklart inte direkt, men efter en stunds övertalning så. :)
Linnea kom ju också en stund, hon solade mest. Hjälpte till att klippa lite på gräset.
Sen åkte hon hem innan 7.

Nu har jag fodrat och sitter och lyssnar på musik, funderar lite på vad jag ska ta och hitta på ikväll.
Imorgon blir det Norsholm och ponnyridning...

tjulleha


and you could have it all:
my empire of dirt,
I will let you down,
I will make you hurt.bad day

Igår som sagt red jag till flisan, vi red direkt till sjöänga. När vi kom dit var det massor med folk - så vi fick ju vänta ett tag, ett par timmar eller så, till det skulle tunna ut lite. Med så länge badade vi fötterna - sjukt skönt var det :)
Sen vi 5 kanske red vi ner till vattnet, Gestur som annars brukar gå tillbaka upp mot land, fortsatte att gå ner och jag var ju då tvungen till att stoppa honom innan han gick ner med sadel. Så var han ju lite söt när han hade druckigt och bubblade bubblor i sjön (a)

Idag ska jag vara hundvakt, Mangi kom precis hit. Så jag ska väl ner nu och titta om de äter upp varandra där nere. :)


Hadå


iq badboll

Red ju till Granmyra och flisan vid typ 2 eller så :) (hah, det rimmade (aa)) Vi red ut direkt, hon på Blossi. En liten svänga i skogen - eller typ lång svänga. Blossi trampar av sig höger framsko xd När vi kommer tillbaka så typ.. Fikar vi. Och framtill när jag rider hem efter 7 har vi hunnit med att:
- Löshoppa en liten Stjörtnurdis (?) som hoppade över staketet från banan och ut xd
- Fika mera
- Vattna blommorna
- Mata grisar, höns, hästar
- Titta på Jodís äckel sår

Och nu kom jag på när det var träningsläger och Camilla hade fått stoföl och Frida - trorja - sa 'men någon gång måste det ju bli en 'nejdís'' xd


nåväl, jag är trött och ska bara äta och sen typ sova. Imorgon blir det sjöänga med flisan och hästarna (y)


hedå


otursdag

Igår blev det att slappa hela dagen, gristrött var jag.
Och när jag väl låg i soffan och var påväg att somna, kom pappa och tvingade mig med till Ann-Jeanette (?) och Stibbe för att märka föl. Supersöta var dom, och jag förälskade mig i Silja - ett skäcksto. Sam, deras Finska Lapphund, var också jättesöt. Och så deras Australenska (?) katt, som var jääättelång. =)
Efter det blev det att åka till Skärblacka och fira Martin ^^ Det var lite kul sen i bilen också (a)

Idag har jag bara vaknat, ätit och klippt gräset. Det gick ju inte så jättebra.. Allt gräs samlades under och så körde jag på stenar och så orkade den inte uppför en uppförsbacke ^^ Nåväl, det är klart nu.
Så snar ska jag äta igen och så ska jag ta och rida. Och kanske rida eller åka upp med moppen till Granmyra en svänga.


Tjullehå


Lag-SM, lördag - söndag

Först på lördagen var det Terräng, den red Frida. Det gick inte så bra, för hon kom nog sist.
Sen efter det var det Stilpass, gick ändå väldigt bra. För att ha tränat i två veckor och för att vara första gången man tävlar så =)
Jag kom 11'a av 14 ekipage och vann gjorde Michaela, hon vann även Terrängen.
Efter det var den lite fyrgång som Flisan och Filip red, har jag för mig. Det gick väl sådär för dom, inte sist iaf :)
Sedan efter lunch var det invigning och lag-show. Vi hade ju tema 'sagan om ringen' och självklart så vann vi =D Med poängen 9.60.
Sen var det femgång, tror jag - kommer inte ihåg ordningen xd Det gick ganska bra ändå, fick bara fel galopp en gång och så belv det ju inte så mycket sväv i passen. Men jag är nöjd med min 9'onde plats :)

Efter det åkte vi hem för att dusch och kom sedan tillbaka för att vara med på Ryttarfesten.
Det blev mat, lotteri och sång.


Söndag.
Gick upp ganska tidigt ändå, såg på dressyren. Flisan kom 7'a har jag för mig, eller uppåt någon placering.
Resten av dagen var dem mest töltgrenar. Jag gjorde ingenting förutom att ta ner staket och vara lite grindvakt med Frida. Innan avslutningen var det en häst med ryttare som gick omkull på asfalten, det såg lite äckligt ut. Ryttaren åkte till akuten och hästen fick skrapsår på halsen och båda knäna. Det blev inte så jättefarligt ändå, ryttaren skrapade upp båda händerna. Jag skulle nog tro att hon fick en liten hjärnskakning också.
Sen var det ju avslutning iaf, vi kom 7'a - 3hundradelar efter Fengur. Men vi slog ju Framtid, som kom på en 10'e plats.
Många åkte ju hem, men jag stannade kvar och hjälpte till. :)

dat var väl allt.


Lag-SM, fredag

Jag känner bara för att skriva om en dag i taget, så varje dag får bli ett eget litet inlägg xd

Nåväl, jag kom iaf in till Himmelstalund runt 11. Stod i Inchecknings- hur länge som helst med Emilia. Och sedan stod jag i veterinärbesiktnings- hur länge som helst.
Det var ju trail, flagglopp och enmanna show den dagen. Jag och Filip hade trail och Emilia hade flagglopp och enmanna show.
Trailen gick inte alls bra, och jag slutade på en 9'de plats med 6.40 som poäng. Tekla som vann fick 8.20, och hon hade då 8.80 i uttagningen. En aning sämre än mina 9.80 på uttagningen..
Filip fick 5.40 och 11'e placering.
Juste, när jag var på den 2'a stationen (fanns nio totalt) gick ena sadelstroppen av, och man kan säga att den andra också gick av. Så sadeln satt helt lös när jag red omkring där inne på trail-banan. ^^

För Emilia gick det inte så jättebra i flaggloppet, ingen tid - ingen placering.
Men på enmannashowen gick det mycket bättre, med temat 'Lucky Look' kom hon 3'a med 7.57 poäng. (:

På kvällen satt vi inne i partyvagnen och pratade och spelade lite smsroulette, inte kuul xd


tjosan, nu kommer resten någongång under dagen eller så. (;