Bästa påskhelgen!

Det här måste ha varit det bästa påskfiradet på flera år! 
 
Torsdag: åkte till Gittan och Lennart på kvällen för att äta god mat med Erik, Karin, Birk, Viking, Bella och Pelle.
Fredag: Hämtade upp Martin och for ner till Loftahammar för att fira påsk i sommarstugan med Per och Lilian. Lite småkyligt, men väldigt trevligt! Izze fick gå ut på en läskig brygga och kolla på en läskig svan:
Lördag: Vid 1 åkte vi upp till pappa, hade det skönt i solen (Izze gick med Dropi) och åt påsklunch innan vi åkte till Ica och köpte mat till kvällen. Linnea hade nämligen planerat en "grillfest" hemma hos Johan och bjudit in lite folk (Ida, Nyman, Jennifer, Emil, Åsa, Fredda, Richard, Peter, bröderna Thern, Ingvarsson m.fl). Jag var nykter så vi skulle kunna komma hem, men jävlar vad kul det var! Erik sa att han inte hade haft så kul på länge också! 
Izze var så jäkla duktig, han knatade omkring lite ibland, men han kunde också gå och lägga sig. Vid 4:30 kom vi i säng ungefär ^^
 
Idag: vaknade vid halv 12 typ, gick ut med Izze, åt frulle och sen iväg till det fjärde och sista påskfirandet hemma hos mamma med hela tjocka släkten (26 pers!) Johan var så sliten att han stannade hemma, Erik och Linnea var också en aning sega ;) Izze fick - under tiden vi åt - sitta i buren inne vid vårat bord och skötte sig galant! Mellan lunchen och fika så var det lekar för de som ville, men vi satt i solen och bara njöööööt!
Så superskönt! Helt fantastiskt väder det varit idag och igår, och jag har allt fått lite färg här och var.
 
UNDERBART! ♥

CHECK √

Tacka nej till ett sommarjobb √
Fixa praktik 
Gå långpromenad med Izze 
 
Idag har varit en bra dag, massor med måsten är undanstädade och nu kan jag bara chilla framför en serie eller film! Eller jag ska iofs B.U.S:a mig, men det får bli senare!
Praktikplatsen fick bli på Plantagen här i Linköping, och det blev veckorna 17, 19 & 20. Vecka 18 hade de redan två, så då får jag väl vara hemma eller någe ;) Jag behövde iaf inte fixa en annan plats!
Långpromenaden blev på 3 kilometer och tog ca 45 minuter. Riktigt skönt var det, och Izze ligger helt utslagen!
 

Att göra - studentedition:

  • Fixa lokal
  • Beställa och skicka iväg studentinbjudningarna
  • Klänningen
  • Skor
  • Fixa håret och även bestämma hur det ska vara på studentdagen
  • Bli brun!!
  • Bestämma vad det ska bjudas på för mat på mottagningen.
  • Klara av det sista i skolan
 
Mera lär komma, men det här är vad jag kommer på för tillfället!

62 days to go!

Och igår skickade jag in min absolut sista uppgift för min gymnasietid (bortsett från gymnasiearbetet, men det är ju mest bara prov...) Känns väldigt skönt att vara klar med allt, att inte ha några rester och nu bara vänta och se vad de sätter för betyg! Kommer antagligen bli väldigt besviken på dem också, men jag har klarat det!
Eller jag kanske inte ska gå händelserna i förväg - just nu känns det som jag klarat allt ;)
 
När My, jag och Amanda sa hejdå och trevlig helg igår så kom jag på att vi inte kommer ses på 5 VECKOR! Och efter de veckorna är det ynka 4 veckor kvar! Det kommer antagligen gå sjukt fort men ändå långsamt...
 
4 veckor av praktik (som jag måste fixa en nästa vecka...) och sedan 3 veckor av ren stress för att hinna med att ta in allt vi ska lära oss i specialiseringen och sedan också hinna plugga till gymnasiearbetet/proven. Men den sista veckan kommer antagligen bli helt underbart skön där man bara kan släppa allt (om man klarat alla uppgifter och gymnasieprov..) och bara njuta!
Det är ju trots allt den där sista veckan som man längtat och sett fram emot de här tre (eller fyra för mig) gymnasieåren!
 
 
Men nu när jag tänker efter är det ändå så sjukt mycket kvar och väldigt mycket att fixa iordning! Men idag bockar vi förhoppningsvis av ytterligare en punkt från den långa listan - skicka iväg studentinbjudningarna!