Himmelstalundsgymnasiet

Min nya klass heter H11D och det verkar vara en härlig blandning av människor! Vi har redan bildat en liten grupp på fyra pers. ^^
På fredag så åker alla trädgårdselever på hela skolan (förutom SÄR-klassen) där vi ska kolla på två trädgårdar. Askul blire nog!
Nästa vecka blire två lägerdagar med H11D och H11A :)

BIKBOK's JEANSVECKA!

Idag så åkte jag och Erik in till Ikano, snurrade runt på JC en stund för att kolla svarta jeans till mig. Men de tajtaste jag kunde hitta var aspöse nere vid vaderna. Grr...
Iaf så var vi påväg till Gina när vi istället går in på Bikbok. Direkt så haffar jag ett par svarta jeans och springer mot provrummen! Okej, inte riktigt, men nästan! 
Och gissa! De sitter som en smäck!
När jag sedan står i kön till kassan så frågar hon (en väldigt hetsig kassabrud) om jag missat deras stoooora erbjudande. Tydligen!
Om man köper för över 500 kr så får man ett gratis plagg. Eller ah, det får minst kosta 199kr. Iaf så jagade jag rätt på en mösetröja också. Och så köpte jag ytterligare ett paket med 10 snoddar och ett paket med hårnålar. Och vips så fick man en present också! Som innehöll nagelack, hårnålar och tights.


(fast svart)

Om jag skulle köpt allt i påsen utan erbjudande skulle det kostat 863kr. Men nu betalade jag ju bara för jeansen (499) och hårnålarna och snoddarna (som kostade 19kr ihop istället för styck!)

BAJ!

ME HAPPY

ERIK VAR GALEN IGEN♥

http://www.discshop.se/spel/xbox_360/sims_3_husdjur/P92784
Kommer i höst :D

O M G

är så väääldigt sugen på att köpa något, vad som helst! Nu ska jag till och med kolla på vilken almanacka jag ska köpa...

På nått sätt känner JAG...

att alla måste ju ha humor?! 


Go'bitar del 2!Göromål

Mina uppgifter idag är att:
- Diska √
- Fixa iordning soffan
- Bädda √
- Plocka in tvätten i garderoberna
- Packa upp Eriks väska
- SPELA!

Go'bitar!

Montag

(yäh, låtsas lite att jag kan tyska...)
Näh men här sitter jag helt ensam i Erik's lägenhet i Linköping. Han började jobba idag, fick jättejobbiga tider också - 6.30-18.30. Men förhoppningsvis så behöver han bara jobba så den här veckan!

Annars så sitter jag och kollar på lite idol-klipp på youtube, ska snart sätta mig i sängen och spela Sims (a)