Guess what?!


Erik och jag har blivit med kisseungar!

Jo, men jaa...

..det var typ min tanke under HELA den här dagen. Kunde fått sovit 2 timmar till för vår svenskalärare var sjuk.. Men Amanda kom med den briljanta idéen att åka till donken och äta frulle - sagt och gjort så satt de tre blonda tjejorna där med en varsin macka i handen. (Jag är förstås smart och står över - för jag vet att det kommer hända en gång till (donken asså!))

Jaa, sen på biologin så sa Matti att vi fick sluta när vi gjort en uppgift, vilket då betydde att vi skulle få ett hål på 1h & 20 minuter. Hungern slog till och vi for till donken än en gång!

Och på matematiken idag så fick jag reda på att vi ska korta av en av våra tre lektioner på en timma och  flytta den timman till min fina fredag :(

Nåväl - MAT!


Traktor

Idag så hade vi sovmorgon - första gången för mig :D 
Vi hade biologi, sen lunch, sen körkortsteori och tillsist så hade grupp 2 & 3 traktorkörning!

My och jag var asduktiga på att hitta vart allt satt i traktorn asså.. hähä! 
Jossan och jag ägde sönder alla typ, uppvuxna på gård is the shit!

Men nu blire pannkakor!!

Hard work, work

Idag så var jag i skolan 9:15, ensam trallade jag i väg till min NV-matte med alla andra Nv'are. Jaah, och sen fick jag sitta i ett hörn, ensam, tills första personen i min klass kom - FRIDA!
Jaah, sen så vare engelska. Och mentorstid, då vi fick prova handskar (och få handskar) och så gick vi ner till Mats som gav oss våra skor och byxor.

Aja, chilla galet!

Crusti Croc & ICA

Jäpp, här sitter jag i soffan och äter chips! Tänkte såhär - bara så ni vet - så är ICAs och crusti croc's chips godast!

Two weeks

Imorn så har jag gått två veckor i min nya klass, på min nya skola och det feels lovely! 
Typ.
Lite segt med bussar och sånt, men det är sånt som rer sig. Annars så är vi en väldigt härlig blandning personer i klassen och det lär bli 3 jävligt roliga år om allt går vägen!
Har varit iväg på läger från igår till idag, kul sällskap - resten sög! :D

Ae, men nu typ mat och sen SOVA SOVA SÄNG SÄNG!