Slutbetyg: Trädgårdsanläggning 1

Efter första terminen låg jag på ett ? 

Slutgiltigt: C

Slutbetyg: Beskärning och trädvård

Efter första terminen låg jag på ett ? 

Slutgiltigt: C

Slutbetyg: Trädgårdsodling

Efter första terminen låg jag på ett C. 

Slutgiltigt: C

Slutbetyg: Fordon och redskap

Efter första terminen låg jag på ett ?

Slutgiltigt: C

Slutbetyg: Naturbruk

Efter första terminen låg jag på ett ?

Slutgiltigt: C

Slutbetyg: Entreprenörskap

Efter första terminen låg jag på ett ? 

Slutgiltigt: D

Slutbetyg: Historia 1a1

Efter första terminen låg jag på ett ? 

Slutgiltigt: D

Strandgatan två - restaurang & bowling

Igår var det dags för Erik att "få" sin present av mamma och Peter! Nämligen god mat och lite bowling på valfritt ställe, så det blev Strandgatan två.

Vi börjae med mat klockan 6 - ryggbiff som serverades på en het lavasten (ca 400°c) tillsammans med friterad klyftpotatis, coleslaw och någon aoli. Riktigt gott, eftersom man fick tillaga köttet själv ;)
Dock hade vi inte bokat bowling förrän 8 och när alla hade ätit upp var klockan bara halv 7! Så vi bestämde oss för att ta en efterrätt och lite kaffe också! Jag tog chokladtriologi = en chokladmousse i chokladskal, en liten kladdkaka med grädde och en vitchokladmousse i chokladskal som smakade toffee/kola!
 
 
När alla ätit upp denna gången var det inte så långt kvar till vi skulle få spela, så vi gick och letade skor och stod och väntade på vår tur!
Och bowlingen ska vi väl inte prata om ^^ Har kommit fram till att jag inte gör rätt någonstans! Ungefär såhär såg resultatlistan ut:
1. Johan
2. Erik
3. Mamma
4.Peter
5. Linnea
6. Jag
 
Linnea fick typ 198 poäng och Peter hade 100 poäng mer än mig. Så ja, jag sööög! ^^
Men det var iaf en väldigt trevlig och rolig kväll :D

Dessa i-landsproblem

Igår åkte jag till tandläkaren i Skärblacka för att de skulle få slipa till min bettskena. Har nämligen börjat tugga, gnissla och bita ihop tänderna i sömnen → pain i käken... Hur som helst så trodde jag att det blev bra, men inatt så sov jag väldigt dåligt ändå för att jag hade så ont i tänderna. BAJS. Hur fan äre tänkt att jag ska göra????
1. Sova utan bettskena, gnissla tänder → få ont i käken, huvudet och nacken.
2. Sova med bettskena, inte gnissla tänder men istället sova dåligt och få så äckligt ont i tänderna.
 
Annars igår då? Åkte med Linnea upp till pappa, åt lunch och sen så red vi en svänga. (Jag - Gestur, Linnea - Dropi, Anneli - Aska)
Lite kyligt var det i skuggan! Men annars var det jättemys! Efter ridturen så gick Linnea och pappa igenom lite möbler och kartonger med diverse olika saker i som hon ska ha till hon flyttar hemifrån ;)
Tog en snabb sväng förbi mamma innan jag åkte hem igen.
Här har ni en bild på knas-Coco som älskar att gosa med hästarna:
 

nytt till katterna

Idag kom paketet till Linköping och nu ikväll åkte jag och hämtade ut det! :D
Här har ni innehållet som alltihop kommer ifrån supercat.se:
En sisalboll med en skallerboll i som, smidigt nog, inte kan åka ut! 29:-
Som vanligt när man köper från supercat.se så får man en liten present!
En slags tandborste som man trär på fingret. 45:-
2 st julkalendrar med olika godisar och leksaker i varje lucka! 115kr/st
 

Är väldigt nöjd med allt, längtar till 1 december nuuu så jag kan öppna första luckan :D 
Angående bollen så tänkte jag senast igår att "nej, nu kommer den hamna under soffan och ligga där resten av året.. Jag skulle kollat om det fanns större!" Men så fel jag hade, den var ju står och bra! :D Den blev godkänd av Levi som har legat och vevat med tassen i ett av hålen och försökt få tag på bollen innuti. Men Oboy är fortfarande lite tveksam, men det kommer nog!
Godisbiten slank ner fortare än fortast och strumptandborsten har jag inte provat ännu men den är tänkt till iaf Oboy!
 
ps. lådan som allt detta kom i (en relativt stor låda) var också väldigt populär, skön att ligga i och god att tugga på! ds.
 

efficient

Ja jäklar vad effektiva och duktiga vi varit idag! 
Dagen började klockan 11 med att gå till Lidl och handla frukost och diverse annat i uppiggningssyfte (typ chips, cola, choklad och sånt ;) )
Efter frukost dammsög Erik lägenheten och jag slängde in sängkläderna i tvättmaskinen. Sen blev det chillmode XXL framtill klockan 6 då det var dags att slänga in kläder i tvättmaskinen, laga mat, ge katterna mat, diska och sätta igång diskmaskinen.
Nu är sängen bäddad, lite tvätt upphängd, disken i diskmaskinen står på torkning, den sista tvätten är i torktumlaren och jag är nyduschad. KÄNNS BRA.

Trodde aldrig att jag skulle orka så här mycket när jag vaknade imorse ;)
 
Här får ni en asgammal och oerhört snygg bild på mig för en jäävla massa år sedan! You're very welcome!
(Är för övrigt (på grund av bilden ↑) väldigt sugen på att färga/tona håret mörkt igen.. WHAT TO DOO???)

Utekväll

Igår så tog jag och Erik bussen till Gustaf och Sara. Där fick vi lite mat och satt och pratade med dom, Emma, Andreas och Mathias. Innan 11 begav vi oss in mot stan och lite biljardspel på Plaza (?). Där mötte vi också upp ett gäng med bland annat Calle, Ortner och Svante.

Haha, kan ju inte direkt säga att jag är bra på biljard, missade hälften av gångerna, tog i för mesigt och jaaa. Men fick i en iaf ;)

Så här slut var jag när jag kom hem 03.30.. Dessutom upptäckte vi att vi råkat stänga in Oboy på sovrummet innan vi åkte, lille bubben :( Han låg dock och sov på sängen när vi kom hem så det var väl ganska lugnt iaf!
 
Senare så skulle vi gå ut, Gustaf och Sara gick hem men vi andra fem försökte först komma in på Harrys och sen Sliver. Men det gick ju inte så bra att komma in och vara 19 år där det är 21-årsgräns........... Liten plutt over heeeere

Efter mycket om och men så var vi på Platens ett tag, drack en drink och jaa haha ^^ 20 i 3 satt vi på Kebab baren och de åt mat innan vi fick skjuts hem av Mathias syster som visade sig att hon bor "granne" med oss!


1 november

ÄNTLIGEN november! Snart är det december, julkalender, advent, lucia, jullov, julafton och nyår! Sen går vi mot ljusare tider och sista läsåret på gymnasiet.

Hur som helst, på tal om jul så beställde jag hem lite grejer (julklappar typ) till katterna från världens bästa internetshop på saker till katter. Vad det är får ni se när det kommer, och det är antagligen på måndag!
 
Idag har jag, likt alla andra dagar det här höstlovet, bara chillat. Kollat på film (idag blev det Movie 43, sjukt bra!) och avslutat andra säsongen av New Girl. 

Imorn blir det att umgås med ett gäng av okända och kända människor på något biljardställe och sedan kanske gå ut. Sånt som märks liksom!