Dag 8!

Hej! Länge sen nu... Idag har vi iaf haft Izlan i 8 dagar, fastän att det känns som en halv evighet! Det går väl bättre och bättre - antar jag. Idag miljötränade vi genom att åka bil (var ju en vecka sen sist) till Trädgårdsföreningen. Började med att en stor maskin stod och bankade vid sjukhuset, jättehögt och jätteotäckt kan man ju tro. Men inte då, lille gubben traskade på som vanligt, eller jaa det luktade ju förbaskat gott överallt såklart!
Vi mötte människor - människor med barnvagn och människor med hundar - och det gick superbra! Han skuttade runt i snön och ibland kunde han väl stanna upp och kolla lite nyfiket innan han återgick till sitt.
 

I slutet blev han dock lite trött och när vi nästan var vid bilen så mötte vi två hundar och bakom oss hade vi en Grand Danois så då blev det nog lite kaos i bäbishjärnan. Men han skällde lite grann bara och sen var han nästan lugn.
 
Vi åkte även till Djur & Uteliv för att köpa lite mat igen, stammisar där alltså ;) Och så blev det LIDL innan vi åkte hem, och hela tiden låg han och sov i buren med mig i bilen! :D
 
Men nu ska jag avrunda detta långa inlägg :)
 

Izlan ♥

Nu är han hemma ♥ Eller jaa, han har ju varit det sen i fredags, men jag har inte riktigt hunnit blogga!
Vi var hos Ingela klockan 4 i fredags, vi mötte de som köpte systern Itzi i dörren innan vi gick in och gosade med de resterande hundarna.
När Ingela sagt hejdå till Itzi så började vi prata foder, skriva papper och fixa försäkringar och allt sånt. Efter en lång stund med måååånga frågor så var vi tillslut påväg ut till bilen med foder och hund i högsta hugg! Izze fick åka i kattburen i baksätet med mig bredvid. :)
Värt att nämna kan man ju säga att det var lite utav en snöstorm när vi åkte dit, men - som tur var - hade lugnat sig när vi skulle hem!
 
Mötet med katterna gick över förväntan! Klart att de blev lite tillbakadragna när ett litet fluffmonster skulle bita dom i benen, men de skuttade bara upp till närmsta höjd! :)
Första gången med koppel gick väldigt bra! Som om han inte har gjort annat!
Första natten gick också väldigt bra, våran avspärrning mellan sovrummet och köket hade dock Levi ner, men Izlan sov hela natten så bra ändå!

Andra dagen med hund gick bra, vi tog en tur till Djur och Uteliv på förmiddagen och det skötte han galant! På eftermiddagen kom mamma och Peter och hälsade på - väldigt uppskattat :) Lite fler kiss-olyckor blev det, men när det bara har blivit totalt 5 stycken enda sedan vi hämtade honom så gör det inte så mycket!
 
Idag har vi gått ut lite mer än igår, för att vara på den säkra sidan ;) På förmiddagen kom Gittan och Lennart, vid lunch kom Gustaf och Sara. Efter det blev han nog lite övertrött eller så, väldigt gnällig hur som helst! Och när han inte gnällde så sov han.
 
För att runda av detta megalånga inlägg så tänkte jag bara säga att Izlan är världens bästa, katterna är underbart snälla och bara bäst helt enkelt! Här är lite bilder;
När Oboy smög fram till Izze och snodde hans oxstrupe! Så förvånade vi alla blev! ^^