28 augusti

jaah, skolan har varit helt okej.
Igår så åkte jag Linköping runt med Linnea och Erik för att leta mobiler xd Hittade en till Linnea tillslut, i Norrköping ^^
Idag gick Erik och jag upp tidigt, han skjutsade mig till Norsholm och sedan åkte han vidare till Loftahammar. Jag åkte med Anneli och Linnea in till Himmelstalund för att sitta domarsekreterare. Kallt var det, hade ju vaknat upp kl. 06:00 och hade vääääldigt ont i halsen. Och det blev ju inte bättre under dagen kan jag ju säga. Satt hos domaren från 9 till 12 iaf, sen kollade jag på när Anneli, och alla andra jag kände, tävlade. Anneli startade i 3 klasser och kom till A-final i båda. Elgur är såååååå snygg :D
Vid 4 var vi hemma igen, Linnea och jag tog moppen till mor och nu sitter jag här uppe. Ute på altanen sitter Klasse, mormor, mor, Peter, Bertil, Lollo och Andreas. De har nog precis ätit upp alla kräftos. Uäk!

aja, hedå

ps. saknar min älskade pojkvän ds.

25 augusti

shiiiit, jag går i ettan och har fortfarande svårt för att stava augusti :O

Nåväl, skoldagarna har varit bra :D
Igår började vi med vårt första case. Jag, Maria, Anna och Linda jobbade i en grupp. Vi redovisade idag och jaah... INSPERATIONEN FÖRSVANN :(
Jag kommer få G iaf, förhoppningsvis..
Nu sitter jag här, Erik åkte till Linköping för att betala räkningar (hur gåre gubben? ;)) och sen ska han köpa Linneas mobil på netonnet.
Mor är påväg till Norrköping - MediaMarkt och ska kolla om min HTC finns där. Sen ska hon handla.

prutt.

22 augusti

Skolan i fredags var asseg, vi satt på en strand i Varamon från 09:15 till 14:00... Vi gjorde INGENTING!
Seeen.. så åkte Erik och jag till LaKantarell och åt pizza. Sen så åkte vi hem till mor, åkte till ica och köpte godis och bara slappade.

Igår så... bakade jag 105 bullar, på kvällen åkte vi in till stan och kollade på fyrverkerier och träffade Emma då också :D Vi åkte till Linköping, åt på Burger King och sen så stannade vi i Norsholm och kollade på lite race.

Idag... vaknade, och Erik ville åka till IKEA och kolla på soffor och sängar. Sagt och gjort, hittade säng iaf. Kollade på mobiler också.
Nu har vi precis ätit och jag ska diska och Erik ska tvätta.

ciao

19 augusti

Igår var det första skoldagen, den började med massa trassel med klasslistorna, men tillsist kom alla rätt. Maria och jag kom i samma klass, tillsammans med 19 andra. Typ, då var vi 21 iaf, nu vet jag inte. Massa info. först, namnlek >< och innan lunchen blev det rundvandring på skolan. Efter den splendid goda maten, not, så blev det skattjakt! WIHOOO. Nahrå, men vi blev indelade i grupper och sen skulle vi gå och leta efter saker. Och eftersom vi går på en business inriktad skola så var det saker som:
3 banker, 1 advokatfirma, 1 egenföretagare 1 restaurang, veta momsen hos en frisör, på en bok och livsmedel, hitta en monopol affär (hade nooooidea om vad det var för något xD det var tydligen typ Systembolaget ^^)
Vi fick en penna också, och den skulle man byta upp sej med. Tex så bytte man pennan mot en trumpinne, trumpinnen mot honung osv. Ett lag fick en Henry Lloyd tröja ^^
Sen på slutet av skoldagen så fick vi våra busskort och några skrev upp sig på om man ville byta klass.
När jag kom hem så åt jag en snabbis och började sedan diska allllllt. Mor kom mitt i disken och tio i 5 så gick vi ner till körskolan. Föreläsning mellan 5 och kvart över 8.. Kul!
sov

Idag så gick jag upp halv 8, slappade lite och sen så gick jag till skolan. Vi samlades, några hade bytt klass bl.a. Anna, så hon går i min klass nu, och sen gick vi ner till... sångåfälten? Där började vi med att spela brännboll, vi vann 3 av 4 matcher. sen lunch, sen så vare stafett: lappleken, strutfotboll och irländs julafton. Slutade 1.
Efter det så skulle 1orna egentligen stannat och höra om informationen om nollningen, men jag ska inte vara med på den, så jag gick =)

Nu är jag hemma och är lite småhungrig..

17 augusti

Igår åkte mor, Peter och jag in till stan och kollade på bilar, först en Dodge och sen en PT. PT'n var asfuuul! och Dodgen dög faktiskt :) sen åkte vi till Zetterbloms bil och kollade på bilar, ofc. Vi hittade en Citroën på direkten, en liten C4, automat disel :) Vi provkörde den, och helt plötsligt skrev dom papper :D
Sen när vi kom hem så kom mormor och Maria, mormor tonade mitt hår och så åt vi och sen åkte dom hem :)

Idag så har jag inte gjort så mycket, kollat på tv och packat. Sen kom mormor vid 3 och då åkte mormor, mor och jag till banken och öppnade ett sparkonto. Sen åkte vi till Linköping och fikade i Erik's lägenhet och väntade på att han skulle komma hem.  När han kom hem så gick mormor, mor och jag till ica och köpte lite saker. Sedan tog vi tid på hur långt tid det tog till skolan.
Nu har Erik lagat mat, ätit den och nu ska jag sätta mig i soffan bredvid honom :)

SKOLA IMORGON.

semestern

Tänkte skriva lite kort om varje dag på Erik och min semester :)

Söndag, 8e - vi började åka 20.00 till Karlstad. Lite segt var det ^^ När vi väl kom fram så hade det börjat spöregna och jag var trött, så vi tog in på Scandic.

Måndag, 9e - efter frukost åkte vi mot Oslo klockan 08.00. Har för mig att det regnade lite.. När vi var framme så åkte vi direkt till några museum, Kon-Tiki och något båtmuseum. Kommer inte riktigt ihåg när vi var framme eller när vi åkte där ifrån, men vi började åka mot Geilo ungefär mitt på dagen.
Till Geilo kom vi iaf fram vid klockan 7. Då tog vi in på en camping, slog upp tältet och åt vår första måltid ^^

Tisdag, 10e - åkte från Geilo till Odda vid 9. Asfin väg! Såg lite glaciärer och en fränig stenstrand och hade väldigt fin utsikt :) Erik gjorde en snöängel också ;) Väl i Odda så fortsatte vi vidare till någon mindre stad där vi hyrde en hytt. Gjorde mat, kollade på film och lite så :)

Onsdag, 11e - Åkte till Sverige, var i Uddevalla klockan 7 och tog in på hotell för att det spöregnade. De hade dock bara ett enkelrum med 90 säng, men det gick ju ganska bra ändå ^^
Torsdag, 12e - Klockan 8 (kan ha varit 9 också (a)) lämnade vi Uddevalla och begav oss mot Nordens Ark. Checkade in på hotellet klockan 10, bar in sakerna och kollade in det fina hotellrummet :D
Sen gick vi runt i djurparken. Vi såg bl.a.:
Mindre Panda,
Sydlig Pudu,
Snöget,
Vildhäst,
Slaguggla,
Vargar,
Lappuggla,
Skogsren,
Järv,
Utter,
Snöleopard,
Amurleopard,
Amurtiger,
Pilgrimsfalk,
Lodjur
och Manvarg.
Och nu har jag glömt några också :)
På kvällen försökte vi hitta ett ställe som jag kunde äta på. Gick inte så bra. Vi åkte runt i Smögen, Hunnebostrand (tror jag) och Kungshamn. Sen hamnade vi i Lysekil och där fick Erik nöja sig med en pizza. Jag var snäll och köpte 1,6kg godis åt honom också :)

Fredag, 13e - åt frukost, checkade ut klockan 10 prick ^^ Tog ett varv i parken igen och sedan gick vi till lantgården och såg kor, grisar, getter, hästar, kaniner och jaa, sånt :)
Sen gick vi till "shoppen" och så fick Erik välja ut ett valfritt gosedjur, det blev en mellanstor varg, såklart ;) Jag köpte en liiiten varg som är i Eriks bilfönster nu :)
Tog vägen över Göteborg hem, jag somnade typ efter Jönköping :O Och vaknade i Linköping.
Sen åkte vi hem till mig och åt och visade bilder :)

NU är jag klar :D

8 juli

Jaah, igår vare bilträff. Var med bror och hans kompis och körde runt. Kul vare :D
kom väl hem vid 20 i 1 så somnade runt 2 inatt :)

Idag har jag varit uppe hos pappa och löshoppat unghästarna :D De var så duktiga <3
Nu har jag packat, har liite kvar, och sen så åker jag och Erik till något hotell någonstans i Sverige. Imorgon blire Oslo.

tjing

6 juli

Sista jobbdagen idag, var väääldigt slappt men vääääääääääääääääääldigt tråkigt..
Nu sitter jag hos bästa

4 juli

Jobbat idag.. sådär askul

hedå

3 juli

Igår så gjorde jag inte så mycket...
Idag så jobbade jag, sjuuuuukt långtråkigt.. Klippte gräs i regn, myyyys. Linnea hade sönder sin gräsklippare också xDD
Kom hem, One Tree Hill, äta och nu sitter jag här ;D

2 augusti

palla sitta här uppe i värmen när man har lilla podden och sitta ute, så det blir ju inte många uppdateringar.
Erik har varit här i helgen, jag gick inte till jobbet idag och han är på väg till Loftahammar i detta nu.

Så ja, hedå