Let's do this!

Hej!
Sitter och "pluggar" (läs: tittar på How I Met Your Mother) och myser med Oboy! Annars idag så har jag gjort klart min trädgårdsdesign och varit på käkkliniken där dom sa att käken såg jättebra ut men att jag skulle komma tillbaka i september för en absolut sista kontroll. Då borde även käken vara heltläkt!
 
I helgen gjorde jag klart den lilla inlämningsuppgiften och började på den stora också. Har även hunnit med födelsedagsfirande och cirka 6 timmar hemma hos pappa i det finfina vädret! Vi testade att gå blodspår med Izze och det gick faktiskt ganska bra, helt okej ändå! Vi ska testa lite med godis någon gång hemma med :)
 
I veckan måste jag plugga mera;
Tisdag: redovisa trädgårdsdesignen, plugga (och skicka in) stora inlämningsuppgiften.
Onsdag: åka till sömmerskan och hämta min studentklänning som är klar! :D Måste även - eventuellt - göra klart stora uppgiften och om jag hinner börja plugga till provet.
Torsdag: plugga till provet
Fredag: ha provet...

Klockan halv 10 på en lördag...

... jaa då sitter jag och ska snart börja plugga - IGEN!
Nästa vecka är nämligen sista veckan med vanliga kurser, för sen börjar specialiseringen! Så självklart är det ganska mycket inlämningar och prov de sista veckorna...
Den här veckan har jag pluggat väldigt mycket till ett slutprov som vi hade igår. Satt nästan hela onsdagen och mellan 14 och 22 på torsdagen. Provet är jag egentligen inte alls nöjd med trots att jag skrev mer än man behövde, men missar man några punkter på typ 3 frågor så.. Nää, usch!
 
Hursom, nästa vecka har jag en redovisning av en trädgård som jag designat, 1 liten inlämningsuppgift, 1 större inlämningsuppgift och sist ett stort slutprov - och alla i olika ämnen, så man får hoppas att jag inte blandar ihop allt!
 
Så här ser mitt pluggschema ut för helgen och nästa vecka:
 
Nu - lilla inlämningsuppgiften (helst bli klar med den och börja på den stora uppgiften)
Imorgon - stora inlämningsuppgiften (helst blir klar med den, men kan bli svårt eftersom vi ska till pappa)
Måndag - om det är lite kvar på stora uppgiften, göra klart den. Annars lägga hela måndagen på trädgårdsdesignen!
Tisdag - ev. stora uppgiften annars plugga till provet. Båda inlämningsuppgifterna SKA vara inlämnade! Redov. trädgårdsdesign.
Onsdag - plugga till provet
Torsdag - plugga till provet
Fredag - provdag

var tog våren vägen??

Tjenixen! Sitter för tillfället i soffan under en mysig filt med en skål popcorn och ska snart börja kolla på skor till studenten (tips mottages tacksamt!!!). Herre jävlar vad det blåser ute just nu! Och har gjort hela dagen.. USCH!
 
Annars då? Joo, i helgen var vi bland annat i stan och köpte ett Fjällräven sett (jacka och byxor) till Erik + skor. Jag fick med mig en hantel ifrån XXL :) Vi hann även med lite våffelätande hemma hos Johan!
 
Idag var jag på min 3:dje provning hos sömmerskan - det börjar ta sig! Överdelen är iprincip klar och kjoldelen ska det fixas lite med samt läggas upp, men det måste mamma vara med på ;)
Imorn är det ledig dag från skolan men på fredag är det slutprov i kursen Plantskoleväxter, så det blir inget slapp de närmsta dagarna! Förutom ikväll då ;)
 
I helgen blir det ganska lugnt tror jag, eller vi ska nog åka upp till pappa och prova att spåra med Izze!

Long time no see

Hej, nu var det länge sedan igen! Tänkte ta och uppdatera lite "kortfattat" (läs: in i minsta detalj se senaste 75 veckorna) om vad som hänt, typ Izze och skolan och lite så :)

Förra onsdagen så åkte Izze till Åsa och Micke för att vara där tills fredagen när Erik skulle till Göteborg. Det gick väldigt bra och han blev bästis med minstingen Lisa. På fredagskvällen tiggde vi mat hos Gittan och Lennart.

lördagen tog jag pendeln till mamma för att sedan spendera några timmar på Ingelsta för att leta skinnjacka! Efter mycket fram och tillbaka mellan Kappahl och VeroModa så köpte jag tillsist den på VeroModa. Fick med mig en asskön tröja från H&M med!
 
Väl hemma hos mamma igen kom Erik och Izze, för att sedan lämna Izze där hela kvällen (18.00-00.00) medan vi åkte till stan och åt och bowlade med Linnea, Ida, Rickard, Richard, Peter och A-K. Kanske inte världens bästa banor där eftersom två strulade.... Men trevligt hade vi iaf! Izze hade skött sig väldigt bra hemma hos mamma! :)

Söndag = istölt. Linnea ville miljöträna Izze, och det är hjärtligt välkomnat! Erik var med en stund, sedan var det jag, Linnea och Emma som satt i ishallen och kollade på fina hästar. Han var jätteduktig! I början var han tveksam om han skulle skälla eller om han ville busa med hästarna men sen så brydde han sig inte längre! :)
 
Efter en hel förmiddag i ishallen så blev det vilostund hemma hos mamma innan vi begav oss hem till Sara och Gustaf för att hälsa på lill-voffen Wilma och även Calle som var där! Självklart fick vi lasagne = standard! Lille Izze sov väldigt gott sen när vi kom hem!
 

Igår var jag hemma från skolan, men satt ändå i 6 timmar med en höjningsuppgift (ska designa en trädgård..) och på kvällen åkte vi till Sturefors för att fira Sixten! Och vår pärla till hund skötte sig utmärkt där! 

Som ni läst har det varit en späckad vecka, iaf för lillen, så nu får vi nog ta det lite lugnt och kanske ensamträna lite mera ;)
 

Hoppas att du har det bra där uppe ♥

♥ Idag är det 1 år sedan vår fina Pucko var tvungen att somna in och lämna oss. Det är fortfarande väldigt tomt och jag saknar min bästis så mycket! ♥