26 juli

Har haft en underbar helg men älskling <3

Nu sitter jag här hemma och ska snart åka till kusinerna och äta kvällsmat.

Saknar min bäste Erik <3

24 juli

Hela veckan har jag jobbat; vattnat, blåst gångar, klippt obefintligt gräs, krattat kottar, gravskötsel, vi har haft en jordbegravning och jaa, vi har haft det slappt.

Igår, fredag, åkte jag hem till Erik vi bara slappade och idag har vi gjort samma, samt åkt till stan och gått runt där, åkt till Jula och köpte fiskedrag, åt på burger king.. och gick på ikea för att leta daim, men de hade inte det.

Nu ska vi väl inte göra någon speciellt.

19 juli

17e juli - en väääldigt glad överraskning fick jag när jag satt här uppe och hade hur tråkigt som helst. Dörren där nere öppnas och in kommer en bekant röst. ÄLSKLING!!
Sprang ner fort gjorde jag :D
Resten av kvällen tittade vi mest på tv.

Igår så fick Erik någon impulsgrej, så vid 12 var vi i Kolmården och åkte Safariparken och sen gick vi i djurparken också. På kvällen städade jag och sen så slappade vi mest.

Idag så vare ingen bra dag för honom<3 Stackars liten♥ Han åkte iväg vid halv 6 och jag gick upp efter 6.
Jobbet: Träffade Inger. Vi skulle hälsa och det blev såhär:
Linnea och Inger hälsar: "Hej, Inger. Hej, Linnea" Jag och Inger hälsar: "Hej, Inger. Hej, Linnea". "Ojj, Sofia heter jag ju xD" Lite skratt och så men herregud vad jobbigt att vara trött asså ><
Annars idag har det varit sjukt slappt vattnade fram till frukost och sen så plockade vi pinnar och kottar och tog upp häckklipp. Linnea gick vid 5 över 2 för hon skulle till kiropraktorn. Jag fick sluta 20 över 3 :D

Nu ska jag leta mat eller någe...

16&17 juli, bilder

Flotte-kväll


jag, maria & linnea


maria&linnea


bästa kusin


bästa kvällen!

Shopping:


turkost linne, cubus, 49kr & "slajm"leggings, cubus, 89kr


här är "slajm"leggingsena, om det syns så är dom ju inte jeans ;)


capribyxor, cubus, 99kr


jeans, ginatrikot, 198kr (trodde att de kostade 500, så det blev en glad överraskning!)


jeans, ginatrikot, 198kr (det stod att de kostade 99 :o)


solglasögon, kicks, 179kr


5-pack ankelstrumpor, cubus, 79kr


spetstrosor 3 för 2, cubus, 138kr


Totalt blev det 752 kronor jag gjorde av med, eller egentligen bara 252 ;D

tjingtjong

17 juli

Igår vare ju jobb, vi typ.... Gjorde massor, fixade kapellet och så till en begravning och sen så  krattade vi kottar och körde sopor.
kvällen så åkte vi ut med flotten. Det var jag, mor, Linnea, Peter, Maria, Andreas, Lollo, Bertil och mormor. Johan kom senare. Vi badade och hade det helt underbart! Asfint väder och jättegott grillat kött. Det enda minuset var att Erik inte var med <3

Idag så vaknade jag halv 10, duschade åt och åkte sen till Ingelsta med mor, Linnea, mormor och Maria. Hittade lite saker.

Ett inlägg på bilder från igår och saker och priser från idag kommer snart :)

15 juli

Sammanfattning över dagarna:

Måndag, 12e - första jobbdagen, snabbt upp och faktiskt pigg! :o Vattnade gravar nästan hela dagen. Mor, Linnea, jag och mormor åkte till Härn efter jobbet och fikade. Asskönt!!

Tisdag, 13e - fixade häcklister, gödlade och sandade. Erik kom sen <3

Onsdag, 14e - krattade kottar hela dagen >< Mormor kom och hälsade på och fixade sen lite häcklister. Erik kom <3

Idag - vattnade vid kyrkan först sen frukost, sen häcklister och sedan vattna gravar >< Mormor var här när vi kom hem så vi åkte till Norsholm och keka glass :)

Nu - foood :D och det spöregnar!!

PS - det har varit ca 34 grader i skuggan varje dag! - DS

11 juli

Igår blev det att åka in till Himpan. Asvarmt! I början utav dagen var det ca. 28 grader, sedan steg det. Linnea red showen vid halv 1, och det gick väldigt bra och många i publiken tyckte det också :) Invigning sedan, hade minnesstund först för Hans Holmén, de planterade ett träd till minne av honom. Sedan åt vi lite mat och kollade på allt som fanns där, alltifrån boxar till disktrasor :)
Sen kollade vi på när Camilla och Stjörtnurdis red B-final i T1. De blev tyvärr diskade :( De som var fina. Jätte tråkigt var det! Efter det åkte vi hem och efter en dusch så kom Erik och hämtade mig, vi åkte till Härn och badade, minst 25 grader vare! Jätteskönt :D Sedan blev det bilträff, åkte till Kolmården där det inte var någonting. Sedan blev det att åka runtruntrunt i Norrköping = segt. Sedan hittade vi tillslut till Norsholm där racen var. Erik och jag åkte väl hem vid halv 2 eller så.

Idag gick vi upp vid 8, åt och skjöt luftgevär. Sedan åkte vi in till Himpan och vi kollade på en T2 final. (Hon ungdomen som vann, hästen = asd!!!!) Sen var det show igen, jag filmade och Erik tog lite kort. Sen så gick vi och fikade, kollade på femgångs final och sedan gick vi och skulle hitta ridbyxor till mig. Så varmt som det var så var det ett under att jag fick på mig dem! Dock så hittade jag inga som passade :/ Hade verkligen behövt ett par nya. Men jag köpte en plånbok och "en skatteuggla" med en islandshäst på. Sen så åkte vi hem.
Firade Anneli lite granna och nu sitter jag hos mor.

Imorgon blir det jobb...

moppedixxx

Ska alldeles strax brumma till fader min, imorgon blir det att åka till himmelstalund för att kolla när Linnea ska rida show. Ladda kameran!!

tjingtjong långkalsong

9 juli

Igår så.... Åkte vi till Ö&B när Erik kom hem, köpte maassor med godis. Sen blev det till netonnet och köpa surroundljud. När vi kom hem lagade jag mat och diskade. Sen tittade vi på Moon, lite seg ibland men annars bra.

Idag så har jag inte gjort så mycket. Nu har jag precis tittat klart på Mr. Deeds, har tråkigt och väntar på att Erik ska komma hem.

ge mig pengar!!

Nu har jag hittat saker jag vill ha, och kommit på saker jag ska göra. Och till det behöver jag ju pengar. Får ju ca 10.000 när jag jobbat och egentligen hade jag tänkt spara allt, men nu blir det nog så att ca 4.000 används till annat. Som:

»Klocka från www.knokk.se, 199kr eller 150kr.

»Mobil U8i Vivaz pro från t.ex. Elgiganten, 3.649kr

»Nordens Ark med Erik. Vet inte riktigt hur mycket det blir. Men några 50öringar kanske? haha, naevars ^^

»Blueman Group, var det 800kr? :)


4.648kr ^^

Nåväl, mobil är nödvändigt, kanske inte en sån dyr men den är sååååå snyyyygg :o Klockan är billig, så aah (a)
Och de två andra är nödvändiga också.

Ich kommer bli fattig :(

8 juli

Smultronstället i tisdags; maassaa folk ^^ Glassen var god iaf :) Och Erik var ju bäst ofc. På kvällen kollade vi på Planet Earth.
Igår så mådde jag inte bra på morgonen, hade svårt att andas, mådde illa, ont i magen och så. Kom upp ur sängen vid en sisodär 12, halv 1 kanske. Åt och tittade på Family Guy och sen Day after Tomorrow. Ungefär mitt i filmen, klockan 3, kom Erik hem. Förvånad blev jag eftersom han inte slutar förrän 4. Han såg lite arg ut där han stod i dörrhålet och frågade varför jag inte svarat. Men min mobil hade tydligen fått fnatt, för jag hade inte fått några sms eller samtal. Så stackars Erik trodde jag var död och var jätte orolig ♥ Sen åkte han igen och kom hem en timma därefter.
På kvällen åkte vi först till Netonnet och sen till affären och sen till pizzerian. När vi kom hem så satte vi igång 2012 och åt pizza/hamburgare.

Idag ställde jag klockan på halv 9, kom upp 9. Nu har jag bara suttit i soffan med datan i knäet. Ska'la ta och äta mat nu.

tjoo

6 juli

Igår åkte jag in till stan med mor och Peter, vi gick in på Jula och Rusta. Vi köpte bland annat myggnät till min stuga och jag köpte 10pack Twix :D Sen så slappade jag bara :)
Kollade på film på kvällen, bra var den, kommer inte ihåg vad den hette bara ^^

Idag så har jag bara ätit frukost, senare idag så ska jag och Erik åka till Smultronstället :) ♥

Nu ska jag göra matlåda till måndagens första jobbdag :(

tjing

5 juli

I fredags, 2 juli, städade jag hela lägenheten. Sedan vid typ 7 så började vi åka neråt. Var väl framme till 9? Åt och sen så sov vi

I lördags åkte vi båt till Grindö och köpte fisk och fikade. Sedan så åkte vi hem och satt på bryggan, badade, fiskade och solade. På kvällen efter kvällsmaten så åkte Erik och jag ut med båten och så fiskade han.

Igår
så hade jag ont i magen först, men det gick över efter ett tag. Vi satt på bryggan, först i skuggan för att vi bränt oss. Men sen så fiskade Erik igen ^^ Han fick några fiskar. Badade gjorde vi också, och plockade svamp en liten stund. Det fanns ju inte så mycket ;D Badade lite till och sen vid 6 så åkte vi hem.
Stannade till i Linköping först, sen i Linghem och kolla till Misse och sen hem till mor. Jag lagade pannkakor, blev till både mig, Erik, Eriks matlåda och Johans matlåda ^^

Idag vaknade vi jätte tidigt, Erik hade inte sovit nått pga värmen, fläkten och myggorna. Halv 6 gick vi in och han åt paj, sen mätte han mitt fönster och så åkte han vid 6.

Tack för en brabrabra helg älskling♥


resten av dagen kommer senare.

2 juli

Shit, snart äre sommar jobb :o
bara 10 dagar kvar!


Igår så gjorde jag väl inte så mycket, vid fem eller så så skjutsade mor mig till Klinga. Där väntade Erik på mig, vi åt och sedan åkte vi lastbil till Stenab. Sen hem och inte göra någonting framtill halv 9, då gick vi till bion.
Eclipse var helt okej, dålig ofc, men bättre än New Moon. Sen så sov vi.

Idag åkte Erik vid halv sex? Jag låg kvar till halv 12. Åt och nu har jag precis diskat klart. Tog en liten paus och ska väl sätta igång och plocka klart i vardagsrummet och torka av och lite så. Får se när han kommer hem, sent troligen, så här får jag sitta och ha tråkigt :(

Sen bär det av till Loftahammar.

Thorén Business School!!!

Uppropningsinformation:
Onsdagen den 18 augusti kl. 10.00.
Storgatan 3, Linköping.

Jag är så glaaaaad!!!