Bajsigt

Igår vare en dålig dag och idag är den lite sämre ändå.

Erik fick igår besked om att han ska skickas ner till Gislaved i 2 veckor, det enda positiva är att det är två korta veckor - men ändå! Alltså blir jag en liten loner (enstöring) här hemma.

Imorse när jag vaknade så mådde jag inte speciellt bra (OJ vilken chock, förstår det!) och tänkte att jag inte behövde gå upp så tidigt som jag annars gör. Vilket resulterade i att jag försov mig... Så jag sjukanmälde mig och så blev det en pluggdag hemma istället - körkortsteori, försöka komma på ett ämne till sv nationella talet och till krönikan.

Läkaren från vårdcentralen ringde vid 11 idag också och frågade hur det stod till idag. Sa då att det var oförändrat och han förklarade då att det nog var urinvägsinfektion. Började seriöst asgarva inombords. Tror då faktiskt mer på den teorin att jag bara inbillar mig alltihop!
Sa det till honom att det inte kunde vara det, men han insisterade absolut att jag skulle åka in imorn och lämna ett prov. Ah, tjena - eller?
Tyvärr, då får jag väl göra som Håkan säger och börja träna och se om det hjälper. (Och nu ska vi inte fantisera för mycket här, det är min definition av ordet -träna- vi använder!)


Lite ledsen är jag att jag missade Pias lektion idag - fikat, provet och att skola om mina sticklingar och chillisar. Men men, det får bli någon annan gång.


vårdcentralen

Imorse klockan 7 så ringde jag till vårdcentralen, som skulle ringa upp mig efter 8. Berättade om alla mina problem (magont, yrsel, illamående, hjärtklappningar, huvudvärk mm.) och jag fick en tid klockan 10:15. Kollade snabbt upp en buss/pendel/buss och när jag stod där på perrongen så var ju självklart pendeln försenad med 6 minuter vilket betydde att jag skulle missa bussen i Kimstad. Ringde mamma och bad henne skjutsa mig och precis när jag lagt på så ringer VC igen och säger att min tid är framflyttad till 11:30.
GLAD. Eller?
Stod och väntade i Kimstad i en halvtimme, åkte hem till mamma och chillade en stund och tog sedan systers moppe till VC. Där fick jag återigen berätta allting och sen så lyssnade han på hjärta & lungor och kände på magen. Sen fick jag gå och ta prover - 5 rör blod, 1 kissprov och 1 EKG.
EKG'et var normalt, sänkan var normal och någonting visade att det var någonting med vita blodkroppar? xD
Fick en telefontid imorn, så han ska ringa klockan 4 och berätta vad resten av proverna visade.

AAAAAAAH, lagom ont i armen nudå!

nattnatt


bild från google

Mustasch ♥ // LHC pojkar

Igår var jag och Erik på Mustasch konsert. Det började klockan 8 och vi var hemma till klockan 10. 
Asbra var dom! Mycket bättre live, så då kan man ju säga att de var mer än asbra!

Idag så åkte vi till Cloetta Center och kollade på när Viking och resten av LHC pojkarna spelade en match mot Södertälje (har jag för mig att det var). Tyvärr så gick det inte så bra för LHC, det blev typ 2 - 5 till borta laget. Igår hade det iaf gått bra för dem, 7 - 1!

Nu ska jag typ ta en dusch snart, mår bajsigt dåligt och får hoppas att det blir bättre tills imorn. Ska iaf ringa vårdcentralen på måndag!


Mustasch ♥

wonderful springtime

Idag åkte jag, Jossan, Manne och David till Vreta för att ha traktorkörlektion med Matti. Livrädd hela vägen dit, var lagom glad när jag fick plan mark under fötterna!
Jag och Jossan brummade omkring lite i våran lilla traktor, blev utstirrade också - men det är sånt man får ta när man är världsbäst på att köra traktor med släp!
Åt mat, har nog inte ätit så mycket mat i skolan någon gång (och då utesluter vi pannkakor ganska så direkt från den statistiken!).
Fortsatte att köra traktor, men min traktorkörarbuddie dissade mig. :( Lökade lagom mycket i traktorn eftersom det var cirka sisodär säker 16-19 grader!
Bävade inför hemresan (vi stannade en stund på IKANO och käkade glass!) och då kan jag ju säga såhär att mig är det väldigt svårt att få åksjuk och jag mådde mer än illa när jag klev av i Söder Tull! Galet..

Bjussade syster på donken mat (ska väl få tillbaka de pengarna förr eller senare antar jag ;)) och så gick vi till körskolan och pluggade innan teorin.

Nu ska jag sätta i mig massa Pringles-chips och älska sovmorgonen imorn!


hagel, snö & solsken

Igår så tvättade Erik, det var även tänkt att vi skulle åkt till IKEA och sen handlat också men vi orkade inte det. Dessutom så fick jag ont i ögonen, huvudet och magen - kul! Imorse när jag vaknade så hade det inte blivit bättre, och yrseln från igår satt i så det blev att stanna hemma.
Ska väl se om jag orkar att dammsuga senare, nu ska jag nog ta och äta frukost - om det går överhuvudtaget.


Kom att sakna min K770i när jag såg den här bilden, bra kamera yaao!

Förresten så haglade det när jag gick upp vid 7, sen började det att snöa och nu så skiner solen och man ser vilka smutsiga fönster vi har!

vårtecken

Har vaknat ungefär 04:10 varje dag, så jag är lite småseg kan man väl gott ta och säga!
Annars då? Bockat av två teorikurser av fyra och även min första körlektion.
Erik fixade min mobil nyss, så att jag får MMS'en direkt till telefonen istället för att behöva gå in på telias hemsida. Snällt av han!
Nu ska jag nog byta om och packa lite, så ska jag och Erik åka till mamma - äta och sova över!

Imorn skulle jag tro att de blir att övningsköra lite kanske, älskling ska byta däck på sin bil - askul ;)


Bild som jag fick från pappa i onsdags, härligt med tussilago!

körskola och träningsvärk

Jaa, har kanske inte överdrivet mycket att berätta... Hade sovmorgon till 12 idag egentligen, men åkte till körskolan till halv 10 och bokade teorilektioner och även 3 körlektioner. I skolan vare chill och vi fick sluta mycket tidigare! Så jag följde med in till stan och så köpte vi glass!

När jag kom hem så bokade jag in ytterligare en körlektion och nu har vi precis ätit och ska chilla lite vid tv'n.

Min almanacka för tillfället:
13/3 16:30 - teorilektion
14/3 14:30 - körlektion
15/3 16:30 - teorilektion
20/3 16:30 - teorilektion
21/3 14:30 - körlektion
22/3 16:30 - teorilektion
23/3 kväll - Mustasch
28/3 14:30 - körlektion
4/4 14:30 - körlektion

bara för att jag....

... red på min häst idag! 
Första gången! Jag hoppade upp efter en stunds longering och så longerade Anneli vidare. Skritt i båda varven och sen även trav i båda varven. Mjuk och gullig trav och han är så söt min lille (host) Tvistur!
Han är så stor så att jag nästan fick svindel! Efter att ha ridit på lille Gimmen så kändes det som om örona var flera mil framför mig!

Mycket kärlek till den där store, gråe, mysepyse älgen! ♥

hard work all day

Sedan klockan 09:30 idag har jag suttit med det där jävla barrväxtkompendiumet, och nu äre ÄNTLIGEN klart! Lite finlir imorn på lektionen så äre bara och skicka inte, helt förvånad över mig själv att jag suttit hela dagen!
Känns lite okul bara att det bara är att borsta tänderna och gå och lägga sig nu, gick ju nyss upp känns det som?!

Aja, I'M AWESOME!


12 timmar framför datan idag, så säg att efter 10 timmar av slitande i mitt hår har jag resulterat detta!

halsont och blåmärke

Igår vare ju friluftsdag på skolan, volleybollturnering på förmiddagen (som vi förövrigt vann) och Mysan och jag körde curling på eftermiddagen. Kul att äntligen testa på det, men kanske skulle varit lite roligare om man var typ med några mer som man kände! Har iaf ett blåmärke på knäet efter det och typ träningsvärk i hela kroppen också...

Idag så stannade jag hemma från skolan, pissont i halsen och hade nog feber för ett tag sedan. Så jag sitter och pluggar på växtkompendiet som ska vara inne imorn! Bara cirka sådär 5½ släkten kvar = 5½ sidor kvar = 6 timmar. HÄRLIGT!

Nåväl, ska nog lägga på ett kol nu!

saknar sommarn, gillar inte alls att det snöar ute :(

bad feeling/curling

De senaste dagarna har jag gått och lagt mig ganska skapligt, samma idag. Mår inte alls bra och vet inte riktigt vad det är som spökar, ögonproblemet är iaf tillbaka - men inte riktigt så farligt som förra gången!
Nae, nu ska jag släcka lampan och tagga inför curlingen imorn!

Just nu sitter jag hemma hos mamma och kollar på tv, har övningskört halva dagen typ och ska görat hem till Linköping snart!
Annars idag så har vi åkt till Johans lilla hus och fixat och fikat lite, asnice!

"Mirror on the wall, here we are again, Through my rise and fall, You’ve been my only friend"

nya droglåten skulle jag tro

Igår så vare skola mellan 8:20 - 11:45! Asnice väder (-blåsten). När jag kom hem så satte jag mig för att plugga lite, skrev typ en mening - alltid något! Sen så började Erik tvätta, och jag bäddade och vek ihop allt. 

Nu så har jag städat hela lägenheten, tillochmed bakom sängen! Eller, jag drog inte ut den helt från väggen (alldeles för tungt), men jag slängde in slangen ;) Så jaa, sitter och nyser av allt virvlande damm och väntar på att Erik ska komma hem från hans mor där han tvättar bilen.

Sen så skulle nog Gustaf komma hit och spela med Erik och ikväll så kommer mamma och Linnea och hämtar mig :D

Imorn får jag se, men troligtsvis blire övningsköra och kanske upp till pappa en svänga!


En bild på pappa och mig i traktorn, när jag var en liten flicka!

298:-


de ska vara röda.....


Sammanlagt 298:- , men det tog emot!

"I see nobody by your side, but I’m with you when you're all alone"

hard working student

Jahopp, idag så hämtade mamma och syster upp mig efter skolan och skjutsade hem mig till Linköping (gick lite på Skopunkten också, får se om jag slänger upp en bild imorn!) och mamma och jag fyllde i vallappen till de individuella valen.




Allt detta betyder alltså att utöver de 2500 poängen som alla ämnen är tillsammans, så har jag valt 300 poäng till.
Förhoppningsvis så blir det inte så jobbigt, utan att det går att härda ut!

I skolan så vare jag och Jossan, Jossan och jag! Växtkunskap, Skötsel av utemiljöer, en jättelång lunch och Odling. Asokej vårdag, enligt mig!