Återhämtningen....

Igår kväll åkte jag till Norrköping och hämtade upp My, Jossan och Amanda efter lite Max-mat!
Efter att några noggrannt studerat att det verkligen var jag som körde en Audi (hur kan en ung tjej göra det liksom..?) på nya Ica Kvantum så begav vi oss hem till mig!

En askul kväll som vi alla undrade varför vi inte gjort det här tidigare, men nu har vi i alla fall satt ribban för studentveckan!

Katträdda Amanda klarade av katterna också, litet framsteg sådär! ;)
 
Idag åkte töserna hem vid 9 sådär, då städade jag lite och halvduschade innan frukost och så vid 12 åkte Erik och jag in till stan en sväng.
Väl hemma åt jag chips och kollade på hoppning och triathlon, och somnade. Och nu vaknade jag upp, 4 timmar senare. ^^

Awesome kväll hur som helst!! ♥

En klockren sida:

http://deshommesetdeschatons.tumblr.com/
 
ÄLSKAR den här sidan (typ snygga killar VS katter), den är helt underbart rolig och underhållande då katterna är så sööötaaaa!

Kolla in den!
 
 

Back 2 School

Idag var första dagen i skolan, första dagen i 3'an. (Kunde ju vara lyckligt arbetslös nu, men nej. ROLIGT att byta skola och gå om ett år..)

Började klockan 9 med att hälsa en ny kille i klassen välkommen, sedan gick Jonas igenom veckans schema och vart alla skulle vara under dagen (väldigt få som kom ihåg vilket individuelltval de hade tagit). 
Efter en låång rast med massa ta-igen-snack med Amanda, Jossan och My så blev det dags att veta vad kursen Grönsaker, Frukt & Bär skulle innehålla. Förhoppningsvis blir det kul, men det borde det väl vara när det bara är vi fyra som har det ämnet! Fram till januari någon gång ska vi i alla fall lära oss om maaaassor olika grönsaker och andra.. nyttigheter, ympning och förökning av olika bärbuskar och träd skulle vi nog också få testa på!

Efter att ha plockat äpplen och skördat majs var det äntligen dags att åka hemåt! Väl hemma började jag stycka upp mina 4 majskolvar och frysa in 3½ av dom och sedan käka upp den lilla godingen:
 
Sedan dess har jag chillat och nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon blir förhoppningsvis en kort dag då vi börjar 10:10 och då ska vi bara prata enskillt med Jonas innan vi får gå hem igen, så då ska jag nog ta en sväng på stan och köpa lite nödvändigheter! :)
 

I'm back!

Jaa, har ju haft ett litet uppehåll på några månader, blev lite mycket där ett tag :)
Nu har jag uppdaterat bloggen lite med inlägg som jag vill ha, bland annat att jag tatuerat mig, tagit körkort och att min älskade tvillingsyster tagit studenten!
Annat som hänt är att Erik blivit varslad från anläggning på Svevia och anställd på beläggning på Svevia, så numer kör han snabelbil! Men nästan direkt så blev han ensam förare då Bergström blev sjukskriven. Men för ca 1½ månad sedan tog de in en från Uniflex, men idag blir Erik ensam förare igen :)
 
Jag ska operera mig (preliminärt) den 3'e september.
En "knöl" av tandsubstans har bildats ovanför visdomstanden som tryckts ner i käken (käken kan gå sönder, vilket leder till att en titanplatta kan behövas). Efter operationen blir det tuggförbud i 6 veckor och jag kommer även förlora känseln i en del av ansiktet då de kommer skada en nerv. Lite halv läskigt sådär, bara 3 veckor kvar nu!

Jag har jobbat mitt fjärde år på Skogskyrkogården i Skärblacka i början på sommaren, skulle även jobbat på Griftegården men mina knän satte stopp för det.. :)
 
Skolan börjar på tisdag och jag får väl se hur mycket jag uppdaterar. 
Tänkte mest att jag skulle damma av bloggen bara, kom ju inte ens ihåg lösenordet hit ju ;)
 
På återseende!