Flytt-veckan

Jaa, för en vecka sen var det dags för mamma och Peter att flytta ifrån det stora, gula huset i Skärblacka till det lilla gulliga röda huset med gröna knutar i Vånga. I måndags flyttstädade vi i Skärblacka och flyttade de sista möblerna till nya huset. Det mesta var redan i garaget där så det var ju "bara" att bära in! Kom där i från 10 på kvällen och åkte dit igen på tisdagen för att hjälpa till lite grann. På sena eftermiddagen åkte vi till IKEA och köpte lite nödvändigheter både till mamma och Peter men även hem hit :)

På onsdagen började det att målas på övervåningen, det knallröda och det illgröna rummen skulle bli vita och de brunröda listerna i sovrummet lika så. Eller det var ju inte bara listerna som såg förskräckliga ut med den där färgen, utan garderoben, hela fönstret och elementet.. Vilket slitgöra ;)
Fin utsikt från ena köksfönstret!
 
Torsdag-lördag har mamma och Peter jobbat själva och igår var vi där och kikade (Eriks första gång att se huset). Båda rummen var klara och halva sovrummet är klart, sååå bra blev det!
 
Nu är det väl egentligen bara vardagsrummet som de måste vänta på tills det kommer i ordning, den specialbeställda soffan kommer om några veckor. Men bra kommer det bli tillslut!
La'mama

Tack för hjälpen gumman! Blev så himla nöjd med sovrummet, ska bli kul att börja piffa lite nu! :)
Kramelikram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR