Long time no see

Hej, nu var det länge sedan igen! Tänkte ta och uppdatera lite "kortfattat" (läs: in i minsta detalj se senaste 75 veckorna) om vad som hänt, typ Izze och skolan och lite så :)

Förra onsdagen så åkte Izze till Åsa och Micke för att vara där tills fredagen när Erik skulle till Göteborg. Det gick väldigt bra och han blev bästis med minstingen Lisa. På fredagskvällen tiggde vi mat hos Gittan och Lennart.

lördagen tog jag pendeln till mamma för att sedan spendera några timmar på Ingelsta för att leta skinnjacka! Efter mycket fram och tillbaka mellan Kappahl och VeroModa så köpte jag tillsist den på VeroModa. Fick med mig en asskön tröja från H&M med!
 
Väl hemma hos mamma igen kom Erik och Izze, för att sedan lämna Izze där hela kvällen (18.00-00.00) medan vi åkte till stan och åt och bowlade med Linnea, Ida, Rickard, Richard, Peter och A-K. Kanske inte världens bästa banor där eftersom två strulade.... Men trevligt hade vi iaf! Izze hade skött sig väldigt bra hemma hos mamma! :)

Söndag = istölt. Linnea ville miljöträna Izze, och det är hjärtligt välkomnat! Erik var med en stund, sedan var det jag, Linnea och Emma som satt i ishallen och kollade på fina hästar. Han var jätteduktig! I början var han tveksam om han skulle skälla eller om han ville busa med hästarna men sen så brydde han sig inte längre! :)
 
Efter en hel förmiddag i ishallen så blev det vilostund hemma hos mamma innan vi begav oss hem till Sara och Gustaf för att hälsa på lill-voffen Wilma och även Calle som var där! Självklart fick vi lasagne = standard! Lille Izze sov väldigt gott sen när vi kom hem!
 

Igår var jag hemma från skolan, men satt ändå i 6 timmar med en höjningsuppgift (ska designa en trädgård..) och på kvällen åkte vi till Sturefors för att fira Sixten! Och vår pärla till hund skötte sig utmärkt där! 

Som ni läst har det varit en späckad vecka, iaf för lillen, så nu får vi nog ta det lite lugnt och kanske ensamträna lite mera ;)
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR