När valptitt blir valpköp

Strax innan 4 befann vi oss i en hall någonstans i Rimforsa med 3 stora hundar runt oss samt en lite mindre.
Snart skulle vi få se valparna! 
Ingela hälsade oss välkomna och vi fortsatte in i vardagsrummet där de 4 små ulltussarna befann sig. Sötare har ingen någonsin skådat!
 
Vi gick ut på baksidan och stod och pratade med Ingela samtidigt som vi ibland blev överfallna av valpar och hundar och ibland även beskåda dom på avstånd när de lekte i snön.
I kullen var de 3 hanar och 1 tik och som uppfödaren så fint sa "här tror man att man ska få 4 lapphundar och så får man en golden, 2 rottweiler och en schäfer!"
Kullen och unghanen Toffee (som inte är pappa)
 
Efter en stund så gick vi in och satte oss på golvet och gosade med alla valpar och även de stora hundarna. Alla var så glada och mysiga att man inte visste var man skulle börja!
Det var i alla fall 2, eventuellt 3, valpar kvar. Den ljusa (honan) var tingad och den ena "rottweilern" med vit svanstipp var en intresserad av, så det stod mellan Imze och Izlan!
 
Kullen, med Izlan i förgrunden, och mamma Katla
 
Vi fortsatte att prata, diskutera raser och gosa med de numer utslagna valparna och till slut så bestämde vi oss för Izlan! Det var han som hade kommit fram först till Erik när vi hade varit ute och den som vi tyckte var charmigast. Så vi tingade honom, gosade lite med honom, tog kort på honom och så blev vi kvar lite längre. Och lite längre ändå. Så svårt det var att slita sig!
Tillslut, efter 6 någon gång, så lyckades vi att åka efter väldigt många "hejdå'n" och med trösten att det bara var en vecka kvar tills vi får åka och hämta honom! :D
La'mama

Grattis till lilla Izlan! Så söt han är. Förstår att ni längtar, men du ska se, snart är fredagen här! :) <3
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR