Bästa påskhelgen!

Det här måste ha varit det bästa påskfiradet på flera år! 
 
Torsdag: åkte till Gittan och Lennart på kvällen för att äta god mat med Erik, Karin, Birk, Viking, Bella och Pelle.
Fredag: Hämtade upp Martin och for ner till Loftahammar för att fira påsk i sommarstugan med Per och Lilian. Lite småkyligt, men väldigt trevligt! Izze fick gå ut på en läskig brygga och kolla på en läskig svan:
Lördag: Vid 1 åkte vi upp till pappa, hade det skönt i solen (Izze gick med Dropi) och åt påsklunch innan vi åkte till Ica och köpte mat till kvällen. Linnea hade nämligen planerat en "grillfest" hemma hos Johan och bjudit in lite folk (Ida, Nyman, Jennifer, Emil, Åsa, Fredda, Richard, Peter, bröderna Thern, Ingvarsson m.fl). Jag var nykter så vi skulle kunna komma hem, men jävlar vad kul det var! Erik sa att han inte hade haft så kul på länge också! 
Izze var så jäkla duktig, han knatade omkring lite ibland, men han kunde också gå och lägga sig. Vid 4:30 kom vi i säng ungefär ^^
 
Idag: vaknade vid halv 12 typ, gick ut med Izze, åt frulle och sen iväg till det fjärde och sista påskfirandet hemma hos mamma med hela tjocka släkten (26 pers!) Johan var så sliten att han stannade hemma, Erik och Linnea var också en aning sega ;) Izze fick - under tiden vi åt - sitta i buren inne vid vårat bord och skötte sig galant! Mellan lunchen och fika så var det lekar för de som ville, men vi satt i solen och bara njöööööt!
Så superskönt! Helt fantastiskt väder det varit idag och igår, och jag har allt fått lite färg här och var.
 
UNDERBART! ♥NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR