62 days to go!

Och igår skickade jag in min absolut sista uppgift för min gymnasietid (bortsett från gymnasiearbetet, men det är ju mest bara prov...) Känns väldigt skönt att vara klar med allt, att inte ha några rester och nu bara vänta och se vad de sätter för betyg! Kommer antagligen bli väldigt besviken på dem också, men jag har klarat det!
Eller jag kanske inte ska gå händelserna i förväg - just nu känns det som jag klarat allt ;)
 
När My, jag och Amanda sa hejdå och trevlig helg igår så kom jag på att vi inte kommer ses på 5 VECKOR! Och efter de veckorna är det ynka 4 veckor kvar! Det kommer antagligen gå sjukt fort men ändå långsamt...
 
4 veckor av praktik (som jag måste fixa en nästa vecka...) och sedan 3 veckor av ren stress för att hinna med att ta in allt vi ska lära oss i specialiseringen och sedan också hinna plugga till gymnasiearbetet/proven. Men den sista veckan kommer antagligen bli helt underbart skön där man bara kan släppa allt (om man klarat alla uppgifter och gymnasieprov..) och bara njuta!
Det är ju trots allt den där sista veckan som man längtat och sett fram emot de här tre (eller fyra för mig) gymnasieåren!
 
 
Men nu när jag tänker efter är det ändå så sjukt mycket kvar och väldigt mycket att fixa iordning! Men idag bockar vi förhoppningsvis av ytterligare en punkt från den långa listan - skicka iväg studentinbjudningarna!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR