Oboy's tandläkarbesök

Igår var det dags för Oboy att få sig en koll i munnen.
7.40 infann vi oss på Valla Djurklinik tillsammans med en gigantisk hund (irländsk varghund) sittandes mellan husse och matte på bänken med frambenen i golvet (vilken syn det var!), ett par katter och en väääldigt skällig hund..
När vi blev insläppta på ett undersökningsrum så gick vi och veterinären igenom hur läget var, att vi gett PlaqueOff sedan besöket i början på augusti och att det visat resultat.
Veterinären kollade lite i Oboy's mun, konstaterade att han hade ett litet underbett och att det inte såg allt för farligt ut! 
Lite mys i soffan med Levi under tiden som vi väntade på att hämta Erik och Oboy.
 
Klockan 15:15 satt vi återigen på Valla Djurklinik med några katter och desto fler hundar. När vi blev inropade på rummet så satt det en liten påverkad kissemiss i buren. Det första veterinären sa var att han hade varit allas lilla gullegris, hade suttit i sin bur, tittat ut och hade velat varit med hela tiden!
Hon berättade också att allt hade gått bra, de hade dragit ut två tänder i underkäken eftersom det var dubbla rader med tänder där.
Annars så gick hon igenom lite eftervård, att vi skulle forstätta med PlaqueOff och att i 10 dagar framåt behandla med Hexarinse.

Höga Oboy som blev så exalterad över att få komma hem att han kissade i buren!
Med en något åksjuk (hände som tur var ingenting) katt for vi hemåt. Väl hemma fick han lite mat innan hans besatthet av golvet började! Han såg nog lite spöken överallt stackarn ♥
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR