Uppdatering om Pucko

Det har gått sådär den här veckan.
Efter veterinärbesöket så såg vi framåt, hoppades på en friskförklaring den 1/3. Men i måndags tyckte jag att svullnaden gått upp, han haltade något mer än vanligt och fräste lite grann när jag skulle massera. Sedan i mitten på veckan (tror tisdag eller onsdag) så fick han jätteont, drog upp benet mot magen och bara skrek. 

Vi hade ringt till Helene Backman angående svullnaden och hur vi skulle göra med antibiotikan eftersom den skulle ta slut på lördag (idag). Angående svullnaden och haltandet trodde hon att han kunde stukat sig, så vi skulle avvakta så skulle hon ringa tillbaka på fredag (igår).
Vi tog upp honom, tog tempen och när Erik satt ner honom i buren igen så drog han upp benet och skrek, fräste. Första tanken var att det hade hoppat ur led. Vi ringde upp Helene igen och hon förstod inte vad det kunde vara.

Åtminstone 1 gång varje dag har det hänt, och jag förstår inte.
Igår så ringde Helene upp och föreslog att vi skulle testa en ny antibiotika, så det har vi börjat med. 
Vi tar inte längre upp honom ur buren vid tempning utan han får vara kvar. På eftermiddagen lyfter vi upp buren så att han kan gå under. Då får han inte heller maten i skålen utan vi lockar honom så att han går fram och tillbaka och får mat som belöning.

Finaste bästaste underbaraste Pucko.
La'mama

Det som verkade så lovande... Hoppas att den nya antibiotikan kan ta död på resterande bakterier, om det nu är några såna som spökar till. Sötaste gulligaste Pucko killen har i alla fall världens mest omtänksammaste husse o matte. <3 Nu håller jag tummar o tår för att den nya "meducinen" ska göra susen. Puss o kram till er allihopa

Linn

så söt katt ♥

Jossan

Hihi jomenvisst! :D Hur är det med lilla Pucko pojken?

Svar: Relativt stabilt, inte lika ont och han rätar på benet nu iaf. Tar dag för dag och ska prata med veterinären igen på måndag. (:
Sofia




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR