Roadtrip

(Detta inlägg är skrivet i efterhand)

Vaknade upp klockan 4 då jag tydligen hade sovit klart då... Hade svårt att somna om och låg bara och tänkte på hur nervöst allting var, speciellt igår när Erik mejlat, hon ringde upp och sen så var det bokat och bestämt att vi skulle komma mellan 12 & 1 nästkommande dag.
Gick upp klockan 9, åt frukost och körde upp Erik klockan 10 så vi kom i väg runt halv 11. Resan mot Örebro var lång, väääldigt lång.
20 i 1 stod vi vid porten nedanför deras lägenhet och ringde på, några korta minuter därefter knackade vi på deras dörr. Ann-Marie öppnade och vi möttes av två stora katter. Vi följde efter dem in i vardagsrummet, och där var han, kattungen som vi hittat på Blocket låg så sött där på mattan!
Vi pratade med Peter och Ann-Marie, gosade med alla deras katter (1 vuxen hane, Levis mormor och mamma samt hans två syskon). Alla kattungar är blå, så det fick bli den "blå-kullen" och de är därför döpta efter jeans. Levi Strauss, Tiger of Sweden och Serious Sally. Sally ska de behålla och Tiger flyttar till en ny matte någonstans utanför Göteborg.
Efter en stunds gos så blev vi bjudna på fika! I tre timmar var vi hemma hos dem och bara myste med den lille besten! Någon gång halvväg i genom de där 3 timmarna så bestämde vi oss för att tinga honom, så då blev det på skrift av papper och handskakningar. Alla kattsyskon blev även vägda när vi var där, och då fick vi se själva att han faktiskt väger 2,2 kg!
Vi bestämde att vi skulle komma och hämta honom antingen den 20:e eller 21:e december, och Peter tackade för de extra veckorna då han hade fäst sig vid Levi. Någon gång runt 4 kom jag på att vi blivit bjudna till mamma på kvällsmat, så då var vi tyvärr tvungna att åka. Svårt var det att släppa lillen i alla fall!
(Så nu räknar vi ner dagarna och hoppas att de går fort!)
Flera bilder från när han var liten och från dagen hittar ni på Sandliljans Norska skogkatter !NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR