8/7, Dag 2 - Tyskland (Hamburg) Bon Iver konsert!

9 mil

Vaknade upp på hotellet, relativt sent och åt några mackor på rummet innan vi satte oss i bilen för att åka in till innerstaden och leta upp Stadtpark där konserten skulle vara. Eftersom vi trodde att det skulle ta jättelång tid att hitta parken så trodde vi att vi kom iväg sent (åkte väl runt halv 12 ifrån hotellet), men vi hade hittat en väldigt bra parkering nära där konserten skulle hållas (Stadtpark är aaaaasstort) och då var väl klockan knappt 1 iaf!

Så vi fick gå runt där i parken ett bra tag, gick ner till Planetarium och satt där utanför på en bänk och svalkade oss i vinden. För inte trodde jag att det skulle vara så varmt och kvavt ute när jag klädde på mig på hotellet, jeansleggings och tröja ON!

Lite vatten vid Planetarium

Planetarium, som man kunde se genom hela parken!

När vi hade gått runt i parken i ungefär två timmar så kände vi att det skulle vara lite tråkigt att gå runt där i parken till insläppet klockan 18.00, så vi åkte runt ett tag för att hitta någonstans att äta vilket blev McDonalds ;) Sen så åkte vi tillbaka till hotellet ett tag, byta lite kläder och så eftersom vi hamnade i ett mindre regnoväder :p
Till halv 6 var vi tillbaka och stod och väntade vid insläppet. När vi kom in vid 6 så stod vi och väntade vid det andra stängslet i en timma tills förbandet körde igång.
Vid 8 kom Bon Iver ut på scen!

Precis kommit in!

Bon Iver!!




får se om jag lägger upp ett filmklipp någon gång! Bon Iver var i alla fall helt jävla AWESOME!
La´mama

Lika omväxlande väder i Hamburg som vi haft här i Sverige alltså :P
Kul att ni hade tid att se er omkring lite innan konserten började. :)
Har du någon aning om hur mycket folk det var på konserten?
Kramelikram <3

Jossan

Låter galet gött hörre du! Men något roligare kunde ni väl ha käkat än donken ;)




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR