Pucko - dag 3 // Levi på äventyr!

Natten var riktigt lugn! Vi hade grensat av buren och hade till och med släckt "nattlampan" (lampan i fönstret har vi haft tänd tidigare nätter så att vi har kunnat se vad han pysslat med lite lättare än att behöva tända en lampa hela tiden). 
Imorse var han som vanligt väldigt uttråkad, vi gick upp vid 8 gav dem mat och efter att Erik stoppat in första tvättmaskinerna så lät det inne i sovrummet. Erik gick och kollade och ropade sedan att Pucko visst var utanför buren? Ja så kan det gå när inte kalsonglådan är på. Vi bestämde oss iaf för att ta in buren och busen i vardagsrummet så att han får lite socialt sällskap.
Det blev han ganska så nöjd med! Lite uttråkad ibland, men mestadels så gick det bra!
Klockan 1 flyttade vi tillbaka buren in i sovrummet eftersom vi skulle iväg på barnkalas.
Levi fick följa med vilket betyder att Oboy också blev ensam men det gick bra. Samma sak gjorde det med Levi på kalaset och i bilen! Han fick till och med gå lite i snön :)
När vi kom hem så hade Pucko flyttat på buren och vippat ut lite vatten, så det var bara att ta in honom i vardagsrummet igen och börja städa!
Vid 5 fick han sin dos av Metacam igen och natten blir förhoppningsvis lika lugn som inatt, är dock lite orolig inför imorgon när han kommer vara ensam hela dagen. Så vi måste försöka göra buren orubblig!
Pucko just nu! ♥
La'mama

Det är ett bestyr med tre katter, speciellt när en av dom är ny opererad, men ni klarar det galant! Pucko är ju.... Pucko.. han ska bara va i händelsernas centrum, hela tiden. Hoppas han stillar sig något nu när han känner av smärtan efter operationen.
Skulle vilja ha sett när Levi gick i snön, det måste ha varit en upplevelse för en inne katt! Puss o karm till er alla från lilla mamman <3




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR