Pucko - dag 2

Igårkväll plockade vi bort smärtlindringsplåstret, eftersom han uppenbarligen inte kände av benet alls och belastade väldigt mycket. Så nu hoppas vi att han inte får allt för ont, plåstret skulle ju trots allt sitta på tills måndag kväll.
Här på sidan satt plåstret, nu ser man också hur fluffig päls Pucko har! :D

Natten har gått bra, vi skärmade av buren så att kattlådan fick plats och självklart så att han kunde ligga ner. Så det var ganska så lugnt och skönt.
Imorse var han superuttråkad, ställde sig på bakbenen, lutade sig mot gallret och pressade upp luckat med hjälp av tratten. Knaskissen vägrade sedan ställa sig på fyra ben så vi plockade upp honom så fick han vara på golvet i sovrummet ett tag. Dock var jag inte beredd på att han skulle hoppa upp i sängen vid ett tillfälle, så det var väl inte jättelyckat kanske.. Vi myste lite i sängen, han försökte tvätta sig lite och så tog vi bort bandaget innan vi tog in honom i transportburen.
Fint såg det ut!
Anledningen till att han fick sitta i transportburen var att han inte riktigt ville lugna ner sig, eller i början så var han ganska så vild inne i den buren också men tillslut så lugnade han ner sig och låg så fint!
Vi myste lite mer i sängen sen, borstade den väldigt smutsiga pälsen (vi testade att fösa Oboy till Pucko för att han skulle vara snäll och tvätta rent honom, men inte då. Det är visst bara Levi som duger att tvätta!) och så klippte jag hans väldigt långa klor. Pucko bara njöt, låg och spann som bara den!
Vid lunch åkte vi iväg en stund, så då fick han vara i buren (tog bort avgrensaren) och när vi kom hem så låg han fortfarande och sov.
Vid 7 gav vi honom Metacam och lite mat, han var lika duktig idag som han var igår!
I natt får vi se om vi har honom i hela buren eller om vi grensar av det. Om han är riktigt bökig får vi väl sätta in honom i transportburen.

Myskillen!
Så här ser det ut när han "tvättar" sig, det enda han kommer åt är nämligen svanstippen och lite grand på bakbenen!
La'mama

Knas kissen då!!! Han borde gå en avslappningskurs eller nåt... Hoppas att han får slippa tratten snart. Då kan han ju fördriva tiden med att tvätta sig. Då kanske han blir lite lugnare... Kramar till er alla från lilla mamman!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR