Pucko - dag 12 // återbesöket

Strax efter 4 var vi på Valla, vi hade tid 16:15 men kom nog inte in på rummet förrän vid halv 5.
Där började Helene med att fråga hur det gått hemma och samtidigt kolla på hur han gick och rörde sig. Allt såg toppenbra ut och det verkade som om hon tyckte att det var över förväntan!
Sedan tog hon upp honom på bordet och började känna på hans knän, allt låg rätt och kändes bra, lite svullet men det kan man ju förvänta sig när det knappt gått 2 veckor sedan operationen.

Stygnen såg också bra ut, trots att han kommit åt att tvätta sig. En ände på stygnen stack ut så den klippte hon bort, och om vi såg att det stack ut någon mer stans så var det också bara att klippa bort. De kvar varande sårskorporna skulle nog försvinna de närmsta dagarna, så beroende på hur Pucko beter sig så kommer vi nog kunna ta bort tratten om en vecka!

Vi ska fortsätta att aktivera honom samt ge honom massage på rygg och ben, men det är bra om han är i buren (när vi inte har uppsikt över honom) i cirka en månad till. Medicinen (Metacam) ska vi ge i åtminstone 1 månad till, kanske 1½ beroende på hur han blir när vi slutat ge honom den efter den där månaden. Nästa återbesök (där hon förhoppningsvis kan friskförklara honom) är den 1 mars!
Älskade Pucko ♥

Pucko har skött sig asbra idag, han pep lite på dit vägen men det var allt! När Helene gav honom massage så typ skakade han av njutning!
Och efter besöket så skulle Erik in till stan på ett "snabbt" ärende så då satt vi kvar i bilen, samma sak när han gick in på macken för att köpa brev och frimärken, och igen när han gick in på McDonalds. Tror att det sammanlagt blev 1 ½ timma i bilen men han var sååå duktig och bara låg där i buren! Mot slutet så tror jag att han började frysa lite för han skakade lite grann då..
När vi kom hem fick han lite gottis-burkmat som belöning!


Anonym

Goaste killen då... Är så glad för hans och er skull att allt ser bra ut, så underbart. Har tänkt o fråga flera gånger men sen kommer väl nån annan tanke i vägen så jag har glömt av det, men varför får han metacam, vad är det bra för?
Pussen o kramen <3
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR