Kattsand

Vi har alltid kört med Mjau's Katty Kattströ, men nu när vi handlade senast så var vi på Östenssons och där hade de inte det märket.
 
Istället så köpte vi Pussi Ultra kompakt. Eftersom Pucko behövde den ena lådan så hällde vi över sanden i den till den andra och fyllde upp Pucko's låda med den nya sanden. Den visade sig vara totalt värdelös! Pyttesmå korn som sprätte iväg i hela sovrummet.
Så vi gav upp och igår köpte vi Toa-Lätt, det är i pelletsform istället för sand så det känns som ett bättre alternativ till Pucko. Det är alltså pressat papper, så kattlådan är numer väldigt lätt när vi ska flytta på den fram och tillbaka! Pucko tyckte att det var lite otäckt att gå på det men det verkar ganska okej!
 
Vi har testat några andra kattsandsmärken också (det är rena djungeln! I alla fall om man inte känner för att ha sand överallt eller att det ska sätta sig fast i botten..) men vi har ändå gått tillbaka till Katty. Det enda negativa är väl att klumparna kan falla sönder lite väl ofta när vi städar lådan, och även att kornen smular sönder tillslut och blir som ett damm på bottnen.
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR