Veterinärbesöket 11/12-12

( läs även Veterinärbesöket 30/11 )

Denna gången var vi på Valla, dit vi kommer fortsätta att åka (mycket bättre, finare och närmre), för att få ett utlåtande om Pucko's patella.
Klockan 4 kom en sköterska och tog emot oss, frågade lite frågor och vägde honom. Sedan gick hon för att hämta veterinären så då fick de nosa runt i undersökningsrummet, jättespännande!
När veterinären Helene Backman kom så frågade hon ut oss lite också innan hon började känna igenom Pucko. Oboy låg så fint i buren och var glad att han slapp bli undersökt!
Helene förklarade att han behövde en operation på vänsterknä, för det hoppar lite som det vill och är väldigt ostabilt. Det högra behövdes det inte någon operation på, såvida det inte blir sämre. Hon förklarade också de olika metoderna man använder sig av, och tillade också att man inte vet ur stort ingrepp eller vilken metod det blir förrän man öppnat upp.
Hon gick iväg för att räkna på lite priser för operationen, eftersom försäkringen inte täcker så vill vi ju ha reda på om det ens är möjligt att genomföra operationen med våran plånbok.
När Helene kom tillbaka (tog bara 5 minuter typ!!) så berättade hon att en operation låg mellan 6500 - 8000 kronor. Sedan tillkommer ju återbesök à 300kr.
Vi blev väldigt lättade eftersom vi räknat med 25000 kronor, så den 16/1-13 blir det operation för lilleman och sedan väntar rehab på 1-2 månader!




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR