26 april

22 april, torsdag - stannade hemma hela dagen. Åkte med sängen till pappa och satte ihop den på kvällen.
23 april, fredag - skola, åkte moppe hem i spöregn. Duschade och packade ihop det sista. Åkte till stationen och missade första pendeln till Linköping. Tog andra pendeln som gick 17.11. Kom till Erik, tittade runt lite i hans lägenhet. Vid kvart i 8 gick vi till Konsert och Kongress, Big Comedy var bäst!
24 april, lördag - åkte till IKEA och kollade lite, sen hem till Eriks mamma och hämta lite saker. Åkte upp till stallet och kollade på söta tissetatter :D Och kameler (asstora hästar :oooo). Sen till lägenheten och så vid kvart i 7 åka till Eriks kompisar och grilla :) Sen hem vid 10 och bara ligga i soffan och slappa :)

Igår, söndag - slöa i sängen jääättelänge, sen titta på film och åka till Ö&B för att Erik var sugen på godis, men det fanns ingen Daim där ;) Sen titta på film, han skjutsade hem mig halv 8 typ. Tittade på film från Anneli när hon tävlade, blev förvånad över att Elgur vunnit tölten xd Sen upp till graven en svänga, och sen säga hejdå :(

Idag - skola, tog bussen hem som gick 11.14 för att jag mådde så illa. Men nu har jag ätit så nu snurrar det lite bara. :)

SAKNAR DIG ERIK



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR